استیو کوچرین، کارشناس ارشد مسایل اقتصادی منطقه آسیا-اقیانوسیه در این موسسه گفت: حتی پیش از بحران کرونا نیز هر دو کشور با مشکلات زیادی مواجه بودند و حالا تعطیلی گسترده کسب و کارها و اخلال در روند تجارت خارجی به این مشکلات دامن زده است.
مودی پیش بینی کرده است رشد اقتصادی امسال ژاپن به منفی ۶.۳ درصد و در سنگاپور به منفی ۲.۲ درصد کاهش یابد که در صورت تحقق، بدترین عملکرد اقتصاد هر دو کشور در قرن بیست و یکم خواهد بود.
ژاپن و سنگاپور جز نخستین کشورهایی بودند که ابتلا به کووید-۱۹ را در خارج چین گزارش کردند، اما برخلاف چین این دو کشور هنوز نتوانسته اند بر روند شیوع بیماری غلبه کنند و فعالیتهای اقتصادی و تجاری نیز تا زمان قبل کرونا فاصله زیادی دارد.
دولت سنگاپور مدارس، کسب و کارهای غیر ضروری و دانشگاهها را با هدف کاهش سرعت شیوع بیماری تعطیل کرده و در ژاپن نیز در بسیاری از مناطق از جمله توکیو محدودیتهای گسترده رفت و آمد وضع شده است.
پیش از این نیز صندوق بین المللی پول در گزارش بازنگری شده خود اعلام کرده بود رشد کشورهای آسیایی به پایینترین سطح ۶۰ سال اخیر خواهد رسید.
به دنبال شیوع کرونا در ژاپن، کمیته جهانی المپیک تحت فشار برخی کشورها تصمیم گرفت رقابتهای المپیک امسال توکیو را به سال آینده موکول کند که در نتیجه این تصمیم انتظار میرود اقتصاد ژاپن متحمل دهها میلیارد دلار خسارت شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/