او با تأکید بر برنامهریزی برای رسیدن به شاخص مناسب فرهنگی تصریح کرد: سیستمی در سال ۹۷ راهاندازی و در آن از ۹۷ تا ۱۴۰۱ هدفگذاری شده است که این سرانه ۲۰ متر برای سال ۹۷ و ۲۱ متر برای ۹۸ و تا ۲۵ متر برای ۱۴۰۱ است که این عدد از استانداردهایی که در کشور و شهرهای مشابه وجود داشته بهدست آمده است، برای نمونه در شهر تهران در سال ۹۶ سرانه زیرساختهای فرهنگی و هنری ۳۰ مترمربع بوده است که عدد نشان میدهد قم در این بخش ضعیف است.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: اگر چه قم شهری فرهنگی و مذهبی بوده، اما زیرساختهای فرهنگی و هنری قوی ندارد و عددی که احصا شده عدد پایینی است که در سال ۹۶ عدد ۷ مترمربع بوده است.
او اضافه کرد: بهطورکلی عددی که برای ۶ ماهه ۹۸ به دست آوردیم ۱۲ مترمربع است و در سال ۹۶ نیز هفت مترمربع را احصا کردیم، اما هدفگذاری ۲۱ مترمربع بود و فاصله زیادی وجود دارد، بهویژه اینکه برای سال ۹۹ هدفگذاری انجام شده ۲۲ متر است و این شکاف باید در بودجه شهرداری خود را نشان دهد و برای تأمین مراکز فرهنگی و ورزشی در سال ۹۹ بودجه بیشتری در نظر گرفتهشده است.
رنجبر با تأکید بر اینکه در طول سال ۹۹ تعداد شش مورد مجموعه ورزشی و آبدرمانی ایجاد میشود تصریح کرد: امیدواریم هفتمین آن را نیز بتوانیم احداث کنیم، این مجموعهها همزمان به بانوان و آقایان امکانات لازم را ارائه میدهد و با راهاندازی این سالنهای ورزشی، عددها به اهداف ما نزدیکتر میشود.
او با اشاره به نقش شهرداریها و تأثیرپذیری آنان از وضعیت کشورها اظهار داشت: مشارکت مردم در توسعه شهر مؤثر است و اگر برنامهریزی خوبی از طرف شهرداری شکل بگیرد، منجر به افزایش کیفی زندگی شهروندان میشود.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم افزود: شهرداری تنها سازمانی است که دچار ورشکستگی اقتصادی نمیشود و تا شهر و شهروند باشد، مجموعه ادارهکننده مردم و ابنیهها، شهرداری است و مردم از مواهب مادی و معنوی این خدمات استفاده میکنند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ز