سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیربرنج انبه، خوراکی مقوی برای سفره افطار + طرز تهیه

در گزارش زیر دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از بهترین خوراکی‌ها برای وعده افطار، خوراکی‌های مقوی و نیروزاست. یکی از این خوراکی‌ها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می‌دهیم.


مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه:
کره دو و نیم قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شیرعسل یک و نیم پیمانه
پوست لیمو یک عدد
پودر جوزهندی کمی


طرز تهیه شیر برنج انبه:

کره را در قابلمه‌ای ذوب کنید.
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه‌های انبه را در بیاورید، اما چوب دارچین را در نیاورید.


در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه‌های انبه تزیین کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.