سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فالوده شیرازی

در گزارش زیر طرز تهیه فالوده شیرازی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخش آشپزی امروز طرز تهیه فالوده شیرازی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

آب نیم لیتر
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
رشته برنجی‌های چینی به مقدار لازم

قابل ذکر اینکه رشته برنجی چینی در تمام سوپر مارکت‌ها یافت می‌شود.

طرز تهیه:

آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می‌کنه و کمی کشدار میشه. اگر می‌خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد، ولی من خودم این طریق را ترجیح می‌دهم.

رشته‌های چینی را توی آب جوش می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می‌پزیم. وقتی رشته‌ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آن‌ها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می‌ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.

بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می‌زنیم و رشته‌های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته‌ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می‌کنیم.

فالوده شما حاضر است.

نکته: اگر رشته‌ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته‌ها را توی یخ می‌ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه.

جذاب ترین اخبار امروز در سرویس وبگردی

 ریش آقای شهردار جانش را گرفت! + تصاویر

تست شخصیت شناسی؛ تا چه اندازه روحیه حساس و زودرنجی دارید؟ + پاسخنامه

مرگ‌بار‌ترین مار‌های کره زمین + تصاویر

ماجرای زورگیر ویلچرنشین!

این زنان سیبیلو اجساد مردگان را می خورند! + تصاویر

اینجا دهکده‌ ارواح است، مراقب باشید! + تصاویر

منبع: مشرق

منبع: تالاب

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۲۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
رششته برنجی همون نودله
تمشک طلایی
۰۰:۵۱ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
وجدانا سرکاری نیست آخه یک عمر شنیده بودیم ازنشاسته است یهو گفتنی از رشته برنج چینی است دچار بحران هویت شدم
ناشناس
۰۰:۲۵ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوبه والا‌
پس چرا میگی فالوده شیرازی ...دروغ به این قشنگی ...زشت بخدا.......رشته چینی
ناشناس
۱۶:۲۲ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
این دیگه فااوده شیرازی نیست فالوده چینی هس
مسعود باقری نسب
۱۶:۱۵ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام ببخشید تکلیف آب و شکر و گلاب چی شد؟
ناشناس
۱۲:۵۶ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
من فک میکردم فالوده دیگه از خودمونه!
نگو رشته برنجش هم چینیه
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
زحمت کشیدی این کجاش شیرازیه؟
ناشناس
۱۲:۱۴ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوبه
ناشناس
۱۱:۴۳ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
حتماً باید رشته برج چینی باشد ❓❓❓❓
ناشناس
۱۱:۳۷ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی ممنون