به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخش آشپزی امروز طرز تهیه بستنی عسلی انبه را آموزش میدهیم.
مواد لازم بستنی عسلی انبه:
تخم مرغ دو عدد
شکر سه چهارم فنجان
شیر نصف فنجان
عسل دو قاشق سوپ خوری
پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
خامه دو فنجان
وانیل نصف قاشق چای خوری
انبه له شده و آب گرفته یک کیلو گرم
طرز تهیه بستنی عسلی انبه:
تخم مرغها را در یک کاسه هم زده و شکر، شیر، عسل، دارچین و نمک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید. آن را روی حرارت ملایم گرم کرده و دائما هم بزنید. روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
پس از آن، خامه، وانیل و انبه را با آن مخلوط کرده و در قالب بستنی ریخته و در یخچال بگذارید تا منجمد شود.
منبع: تالاب
انتهای پیام/