سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد مصرف آن به کودکان و ورزشکاران نیز توصیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستا پنه نوعی پاستای ایتالیایی به شکل استوانه توخالی است که دو طرف آن به صورت اریب برش خورده و به دو شکل "پنه لیشه" (Lisce Penne) با سطحی صاف و "پنه ریگاته" (Rigate Penne) با سطحی شیاردار وجود دارد. پستو نیز نوعی سس ایتالیایی بوده که اصل آن به شهر جنوا در لیگوریا بر می‌گردد. این سس سبز رنگ را از ترکیب برگ ریحان تازه با سیر له شده، دانه کاج اروپایی، روغن زیتون، پنیر پارمزان، نمک و فلفل درست می‌کنند. پاستا پنه با سس پستو را می‌توانید به عنوان یک شام سبک برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، مورد استفاده قرار دهید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در " فهرست موضوعی" زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

طرز تهیه سس پستو

مواد لازم
برگ ریحان تازه ۲ پیمانه
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
دانه کاج یا دانه خام آفتابگردان ۲۵ عدد
مغز گردو ۵ عدد
سیر له شده ۵-۶ حبه
روغن زیتون ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

برگ ریحان تازه، سیر له شده، دانه کاج یا آفتابگردان، مغز گردو، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و آن‌ها را میکس کنید تا کاملا له شوند.
روغن زیتون را به تدریج به مخلوط فوق اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط شده و به شکل خمیری یکدست درآیند.
سس پستو آماده است، آن را کنار گذاشته و مشغول درست کردن پاستا پنه شوید.

نکته: در صورتی که دانه کاج در دسترس ندارید به جای آن می‌توانید از مغز خام آفتابگردان یا مغز گردو استفاده کنید.

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

مواد لازم

پاستا پنه ۱۵۰ گرم
سس پستو ۱ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

دستور تهیه

یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
مقداری نمک، روغن و سرکه در آب جوش ریخته و سپس پاستا پنه را به آن اضافه کنید.

پختن پاستا پنه

پس از اینکه پاستا پخته و نرم شد، آن را آبکش کرده و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا چسبندگی آن از بین برود.
مقداری روغن زیتون در تابه گودی ریخته و پاستای آبکش شده را به آن اضافه کنید. سس پستو را روی پاستا ریخته و با هم مخلوط کنید.
مخلوط پاستا و سس پستو را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس درب تابه را بسته و اجازه دهید پاستا روی حرارت ملایم مغز پخت شده و سس به خورد آن رود.
پس از ۳-۲ دقیقه حرارت را خاموش کرده و پاستا پنه با سس پستو را در ظرف سرو بکشید.
پنیر پارمزان رنده شده را روی پاستا ریخته و آن را با چند عدد برگ ریحان تزیین کنید.

ایجاد تنوع در پاستا پنه با سس پستو

۱. سس آلفردو

اگر شما جزو افرادی هستید که از خوردن سس آلفردو لذت می‌برید، نوعی سس پستوی خامه‌ای می‌تواند برای شما خوشایند باشد. برای درست کردن این سس:

مقداری روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس سس پستو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
حدود ۱/۴ فنجان خامه غلیظ را کم کم به سس پستو اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
اگر سس بیش از اندازه غلیظ بود، حدود ۳ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کمی رقیق شود.

۲. اضافه کردن میگو

اگر به خوردن غذا‌های دریایی علاقه‌مند هستید، ۲۰۰ گرم میگوی پاک کرده و شسته را با یکی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت ۳ دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا میگو پخته و نرم شود، سپس آن را به سس پستو اضافه کرده و با پاستا پنه مخلوط کنید.

۳. اضافه کردن گوشت مرغ

در صورت تمایل می‌توانید ۲۰۰ گرم گوشت مرغ را به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید، یکی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه‌ای داغ کرده و سپس قطعات مرغ را به مدت ۶ الی ۷ دقیقه یا تا زمانی که نرم و پخته شوند در روغن تفت دهید. قطعات مرغ را پس از نرم شدن با سس پستو و پاستا مخلوط کنید.

۴. اضافه کردن کلم بروکلی

اگر به خوردن سبزیجات علاقه دارید، ۲ فنجان کلم بروکلی خرد شده را به مدت ۳-۲ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید، سپس آن را با پاستا پنه با سس پستو مخلوط کنید.

۵. اضافه کردن انواع پروتئین مانند گوشت قرمز

به طور کلی برای افزایش کالری پاستا پنه با سس پستو می‌توانید هر نوع ماده پروتئینی مانند گوشت قرمز یا ماهی را پس از پختن به سس پستو اضافه کرده و سپس با پاستا مخلوط کنید.
انواع پاستا همه فراورده‌های خمیری درست شده از آرد گندم هستند که با توجه به شکل و اندازه، به نام‌های ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا، نودل و ... خوانده می‌شوند. این ماده غذایی که جزو کربوهیدرات هاست حاوی مواد معدنی، پروتئین و ویتامین بوده و علیرغم انرژی بالایی که دارد، کم چربیست. این غذا برای کودکانی که از خوردن تخم مرغ امتناع می‌ورزند، مناسب بوده و مصرف آن به دلیل انرژی بالا و زود هضم بودن به ورزشکاران نیز توصیه می‌شود.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.