سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نقش کرونا با تغذیه سالم کم رنگ می‌شود

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تغذیه سالم با افزایش مقاومت بدن انسان را در مقابل بیماری کرونا ویروس محافظت می کند.

محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشکده غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛  با بیان اینکه نقش کرونا ویروس با تغذیه سالم کم رنگ می‌شود ،گفت: سیستم ایمنی مجموعه‌ای از سلول‌ها و اجزای است که باعث حفاظت بدن در برابر بیماری‌ها شده ودر صورت بروز بیماری باعث بهبود‌ی و سلامتی می‌شود.

او با اشاره به اینکه وظیفه اصلی سیستم ایمنی تخریب باکتری‌ها و ویروس‌ها است افزود: نقش سیستم ایمنی از بین بردن سلول‌های آسیب دیده است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشکده غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی  در ادامه گفت: مواد معدنی ویتامین ها، زینک، و سلنیوم، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و ویتامین c باعث افزایش تولید گلبول سفید خون که کلید مبارزه با عفونت در بدن است می‌شود.

کاظم زاده افزود: پرتقال، لیمو شیرین، فلفل دلمه ای، گریپ فروت، آویشن، جعفری، کیوی، آناناس حاوی ویتامین c است که از بیماری کرونا ویروس پیشگری می‌کند.

او در ادامه تاکید کرد:منابع غذایی امگا۳ مثل روغن سویا، روغن کا نولا، ماهی باعث افزایش سطح ایمنی بدن و خاصیت ضد التهابی می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه غذا و دارو با بیان اینکه  تغذیه سالم باید حاوی مقادیر مناسبی از انواع میوه ها، پروتئین و همچنین لبنیات باشد، گفت:  رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی شستشوی مداوم دست‌ها عدم حضور در مکان‌های پر ازدحام می‌توان از بیماری کرونا ویروس پیشگری کرد.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.