سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قابلیت تحقق جهش تولید درصنعت دام و طیور اصفهان

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: با توجه به کمبود منابع آبی در استان و آب بر بودن صنعت کشاورزی، لذا بخش دام و طیور که آب کمتری در آن مصرف می‌شود برای این خطه مناسب و قابل پیشرفت است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان مهرداد مرادمند رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به نامگذاری شعار سال ۹۹ با عنوان "جهش تولید" گفت: کمبود منابع آبی از جمله ویژگی‌های استان اصفهان به شمار می‌رود و از آنجا که کشاورزی صنعتی آب‌بَر است لذا بخش دام و طیور که آب کمتری در آن مصرف می‌شود برای این خطه مناسب و قابل پیشرفت است.استان اصفهان رتبه اول تولید گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز، رتبه دوم تولید تخم‌مرغ و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.

او  ادامه داد: صنعت نامبرده از سال‌های گذشته در اصفهان فعالیت خوبی داشته و دانش و تجربه مناسبی از آن در منطقه وجود دارد و بخش خصوصی نیز در آن بخوبی فعالیت می‌کند، بنابراین بیش از گذشته می‌تواند به افزایش تولید و اشتغالزایی منجر شود.این استان دارای بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار رأس انواع دام است و از قطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور به شمار می‌رود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به صنعت کشاورزی بویژه دام و طیور و ارتباط آن با بخش‌های دیگر اضافه کرد: پیشرفت و رشد این صنعت در اصفهان به مشارکت و همکاری بیشتر نهاد‌های متعدد مانند تامین اجتماعی و اداره مالیات نیاز دارد.استان اصفهان با ۲۳ شهرستان و یک هزار و ۸۳۱ روستا، دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته‌بندی و فرآوری فرآورده‌های خام دامی است.

مرادمند، توسعه کشت گلخانه‌ای و گیاهان داروی را نیز از دیگر صنایعی دانست که در اصفهان می‌توان روی آن معطوف شد.

او در این ارتباط اضافه کرد: بهبود هر چه بیشتر زنجیره ارزشی این محصولات به افزایش تولید و رونق در آن کمک خواهد کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان به لزوم تکمیل زنجیره تولید در این خطه اشاره و خاطرنشان کرد: توسعه صنعت کشاورزی در صورت تکمیل زنجیره تولید، سرعت بیشتری خواهد داشت و در بخش‌های مختلف محقق می‌شود.

او با بیان‌اینکه توجه بیشتر به صادرات، راهکار اساسی برای بهبود کیفیت و افزایش تولید در استان اصفهان به شمار می‌رود، تصریح کرد: برای سال ۹۹ بیشتر بر صدور کالا به دیگر کشور‌ها معطوف خواهیم شد که البته این امر مستلزم رفع برخی موانع است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان به لزوم بررسی هرچه بیشتر موانع اشاره و تاکید کرد: سهولت در امور مختلف و شتاب بخشیدن به کارها، لازمه صنعت کشاورزی در استان است.اراضی کشاورزی اصفهان حدود ۵۶۳ هزار هکتار معادل ۳.۵ درصد از مساحت استان است که با توجه به محدودیت‌های منابع آب در سال‌های اخیر، تنها حدود ۲۹۰ هزار هکتار آن تحت کشت زراعی و باغی قرار می‌گیرد.
 
انتهای پیام/ی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.