سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاستا ریگاتونی + خمیر ریگاتونی

در این مطلب دستورالعل تهیه پاستا ریگاتونی که نوعی پاستا لوله‌ای شکل است را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ریگاتونی نوعی پاستا لوله‌ای شکل و تو خالی است که دو سر آن صاف برش خورده باشد. پاستا ریگاتونی با سس‌های مختلفی سرو می‌شود و یک نوع متفاوت از انواع پاستا برای علاقمندان به این غذاست. در این مطلب ابتدا دستور تهیه پاستا ریگاتونی با سس گوشت و سپس طرز تهیه ریگاتونی در خانه (برای کسانی که ریگاتونی آماده در دسترس ندارند) گفته شده است.

مواد لازم (برای ۴ نفر)
پاستا ریگاتونی یک بسته
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز یک عدد بزرگ
فلفل دلمه رنگی یک عدد کوچک
قارچ خرد شده یک پیمانه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۱ ساعت

دستور پخت:

ابتدا یک قابلمه آب کنید، دو قاشق غذاخوری سر پر نمک و کمی روغن درون آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پس از اینکه آب جوش آمد پاستا را به آب اضافه کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
سپس گوشت را به پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید.
کمی نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
فلفل دلمه را ریز و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
نهایتا یک قاشق غذا خوری رب اضافه کنید و مواد را هم بزنید، اگر سس غلیظ و سفت است یک سوم فنجان آب به سس اضافه کنید تا مواد از هم باز شوند.
کف و دیواره‌های قالب کمربندی را کمی چرب کنید.
ماکارانی را آبکش کنید.

ریگاتونی‌ها را به صورت ایستاده کف ظرف بچینید و روی ریگاتونی‌ها را با سس گوشت پر کنید. می‌توانید مقداری سس نیز کف ظرف بریزید.
روی قالب را با یک فویل بپوشانید.
قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

پس از ۳۵ دقیقه فویل را بردارید و روی ریگاتونی را با پنیر پیتزا پوشانده و شعله بالایی فر را روشن کنید تا پنیر‌ها آب شوند.
پس از آن قالب را از دور پاستا جدا کنید و آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

ماکارانی ریگاتونی خوشمزه شما آماده‌ی سرو است ...

نکات تکمیلی!

اگر قالب کمربندی ندارید کف یک ظرف تفلون را یک فویل پهن کرده و آن را خوب چرب کنید و سپس پاستا‌ها را روی آن بچینید.
هر چه مقدار پنیر بیشتری استفاده کنید پاستا خوشمزه‌تر می‌شود.
اگر زمان یا حوصله‌ی چیدن ریگاتونی‌ها را ندارید می‌توانید آن‌ها را با سس گوشت مخلوط کنید و پاستا را دم کنید. در دقایق پایانی روی آن کمی پنیر بریزید.

مواد لازم (برای دو فنجان ریگاتونی)
آرد دو صفر یا آرد چند منظوره ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت

طرز تهیه ریگاتونی

آرد و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
آب، روغن زیتون و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
روی یک سطح کمی آرد بپاشید و خمیر حاصله را به مدت چند دقیقه خوب با دست ورز دهید و سپس کمی آرد روی خمیر بپاشید.
خمیر را بیست دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
به کمک قالب لوله‌ای شکل خمیر را به شکل ریگاتونی در آورید.
اگر قالب ندارید، خمیر را پهن کرده و به شکل مستطیل‌های کوچک برش بزنید؛ سپس مانند شکل زیر با کمک یه لوله باریک، هر برش را به شکل استوانه درآورید.

آن‌ها را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.
سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر پخته شود.

ریگاتونی‌های شما آماده طبخ هستند...

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن پاستا ریگاتونی دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای تهیه آن می‌شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.