به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: فعالیت بیمارستانها و درمانگاههای بخش خصوصی همواره در بحث درمان کمک شایانی به بخش دولتی کرده است اما شیوع بیماری کرونا بیمارستانها و کلینیکهای خصوصی استان را با مشکل مواجه ساخته است.
او گفت:بیمارستانهای خصوصی استان با مشکلات عدیدهای مواجه هستند و با شیوع کرونا و به دلیل کاهش مراجعات و کنسل شدن اعمال جراحی الکتیو مشکلات آنها افزایش پیدا کرده، به طوری که در برخی موارد منجر به تعدیل نیرو در این مراکز نیز شده است.
مرادی بیان کرد:در جلسهای که هفته گذشته در این خصوص برگزار شد، تصمیم بر آن شد که علاوه بر اعمال جراحی اورژانسی، جراحهای الکتیو ضروری نیز با رعایت نکات لازم انجام شود.
او گفت:همچنین در پروتکلی از سوی وزارت بهداشت باتوجه به شیوع بیماری کرونا اعمال جراحی به سه دسته ضروری، نیمه ضروری و غیر ضروری تقسیم شده است بر اساس این پروتکل برای انجام اعمال جراحی نیمه ضروری باید تمام جوانب در نظر گرفته شود و عمل جراحی این بیماران پس از انجام سی تی اسکن و تستهای تشخیصی انجام خواهد شد.
مرادی بیان کرد:جراحیهای غیر ضروری مانند جراحیهای ترمیمی، پلاستیک تنها با کسب رضایت آگاهانه از بیمار و متعهد شدن او با توجه به شرایط موجود و پس از تمهیدات لازم و انجام تستهای تشخیصی مورد نیاز پیش از جراحی امکان پذیر خواهد بود.
او افزود: بنابر این با افزایش تعداد جراحیها برخی از مشکلات بیمارستانها بر طرف خواهد شد و موارد دیگر نیز در ستاد کرونای استان مطرح و پیگیری خواهد شد.
الهی تبار معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: به دلیل شرایط موجود و شیوع کرونا، بیمارستانها و درمانگاههای خصوصی دچار زیانهای مالی فراوانی شده اند و نیاز به تامین تجهیزات و امکانات در راستای مقابله با کرونا دارند.
او افزود:مشکلات بیمارستانها و کلینیکهای خصوصی در ستاد کرونای استان بررسی و راهکارهایی در جهت فراهم ساختن امکانات و ظرفیتهای لازم برای فعال سازی بیمارستانهای خصوصی و بکارگیری مجدد نیروهای تعدیل شده و باتجربه در این مراکز مطرح خواهد شد
او افزود: در این شرایط خاص باید نسبت به پرداخت طلب بخش خصوصی بهداشت و درمان استان از بیمهها اقدام شود و بحث تعرفهها نیز مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/ز