سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ته دیگ رشته‌ای مرحله به مرحله + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ته دیگ رشته‌ای مرحله به مرحله را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر جز دوست داران ته دیگ و رشته پلو هستید یقین دارم که عاشق این ته دیگ می‌شوید، البته اگه رشته پلو رو دوست نداشته باشیدهم بعید میدونم بتوانید از این ته دیگ بگذرید، چون مزه اش واقعا محشره. ته دیگ رشته‌ پلویی یکی از خوشمزه‌ترین ته دیگایی هستش که تا حالا خوردم و در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم. در ضمن در صورتی که طرز تهیه رشته پلو رو هم خواستین میتونین اینجا ببینید.

مواد اولیه:

برنج به مقدار لازم
رشته‌ی پلویی به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

روش تهیه:

ابتدا طبق روال همیشگیمون برنج رو از چند ساعت قبل خیس کرده و کمی نمک بهش میزنیم.

بعد داخل یه قابلمه دیگه آب رو جوش میاریم و برنج خیس شده رو بهش اضافه میکنیم و به برنج اجازه میدیم تا کمی نرم بشه و آماده آبکش کردن بشه و در نهایت آبکشش میکنیم.

مقدار رشته پلویی رو هم با توجه به اندازه قابلمه‌ای که قراره برنج رو داخلش دم کنیم تنظیم کرده و بعد داخل آب در حال جوش میریزیم تا یکی دو دقیقه‌ای بمونه و نرم بشه.

حالا آبکشش میکنیم و برای اینکه به هم نچسبن چند قطره روغن روشون میریزیم و کمی همشون میزنیم تا به روغن آغشته بشن و چسبنده نشن.

در نهایت کف قابلمه مورد نظرمون به اندازه کافی روغن میریزیم. بعد کف قابلمه رو با رشته میپوشونیم طوری که کف قابلمه کاملا از رشته پوشیده بشه.

حالا برنج آبکش شده رو روی رشته‌ها میریزیم و بعد دورتادور قابلمه رو هم آب میریزیم (نصف فنجون آب به ازای دو پیمونه برنج خام). بعد قابلمه رو روی گاز میذاریم و شعله گاز رو هم زیاد میکنیم تا بخار برنج بلند بشه و بعد شعله رو ملایم میکنیم تا هم برنج دم بکشه و هم ته دیگمون برشته بشه.

حالا ته دیگ خوشمزه ما حاضره. از این ته دیگ میتونین برای انواع پلو‌ها استفاده کنید.

منبع: دونفره

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.