سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی

در این مطلب دستورالعمل تهیه خوراک لوبیا چیتی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک‌ها از جمله غدا‌هایی هستند که مواد متنوع و مفیدی را شامل می‌شوند. خوراک‌هایی چون: خوراک لوبیا چیتی، خوراک قارچ، خوراک عدس، خوراک بادمجان، خوراک لوبیا سبز، و همچنین انواع خوراک‌های گوشتی از شناخته شده‌ترین خوراک‌ها هستند. این دسته از غذاها، بسیار کامل و مغذی هستند و انواع مواد غذایی را بدون محدودیت می‌توان در این دسته جای داد.

علاوه بر خوراک‌های گوشتی، استفاده از خوراک‌های گیاهی برای بدن بسیار سودمند است چرا که مقدار زیادی از ویتامین و پروتیین مورد نیاز بدن را فراهم می‌آورند و همچنین می‌توان آن‌ها را در هر یک از وعده‌های غذایی روزانه استفاده کرد؛ اما باید دقت کرد که در خوراک هایی، چون خوراک لوبیا چیتی که در آن‌ها از حبوبات یا غلات زیاد استفاده شده است مدت زمانی را برای خیساندن غلات و حبوبات در نظر بگیریم چرا که این کار نفخ موجود در این مواد را از بین می‌برد. اینجا سعی داریم تا شما عزیزان را با طرز تهیه یکی از متداول‌ترین خوراک‌ها یعنی خوراک لوبیا چیتی آشنا کنیم و کمی از خواص لوبیا چیتی برایتان بگوییم.

لازم میدانیم پیش از توضیح طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی، خواص لوبیا چیتی را متذکر شویم:

لوبیا چیتی همانند سایر لوبیا‌ها از نظر مواد مغذی بسیار غنی است که از جمله مزیت‌های لوبیا چیتی می‌توان به پایین بودن چربی موجود در آن اشاره کرد؛ این موضوع باعث می‌شود تا بتوانیم لوبیا چیتی و خوراک لوبیا چیتی را بدون استرس در برنامه غدایی مان قرار دهیم. از دیگر فواید لوبیا چیتی می‌توان به در صد بالای فیبر و پروتیین موجود در آن اشاره کرد که بسیار برای بدن مفیدند.

چنانکه می‌دانیم فیبر بالا در مواد غذایی، آن‌ها را به منبعی خوب و مفید برای داشتن یک رژیم غذایی سالم تبدبل می‌کند چرا که برای تنظیم کارکرد دستگاه گوارش مناسب است. همچنین مقدار بالای پروتیین، لوبیا چیتی را در مواردی به جایگزینی خوب برای گوشت قرمز تبدیل کرده است؛ و آنچه لوبیا چیتی را از نظر ظاهر و مزه خاص کرده است، رنگ صورتی و طعم خامه‌ای و لذیذ آن است.

پیشنهاد این است که خوراک لوبیا چیتی کنسرو شده را از سبد غذایی خودحذف کنید چرا که سدیم بالایی دارد و ارزش غذایی آن نسبت به خوراک لوبیا چیتی خانگی تقریبا صفر است.

مواد لازم:
لوبیا چیتی ۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود. در صورتی که فراموش کردید شب لوبیا چیتی را خیس کنید دو ساعت قبل از پخت با مقداری آب گرم یا جوشیده آن را خیس کنید.

لوبیا چیتی را در ظرف مناسب و با گنجایش نسبتا زیاد، با توجه به حجم لوبیا چیتی خیس خورده بریزید. روی آن به مقدار کافی آب بریزید. کمی بالا‌تر از سطح لوبیا چیتی را بپوشاند، سپس روی شعله متوسط با حرارت بالا بگذارید و به محض به جوش آمدن شعله را کم کنید و فرصت دهید لوبیا چیتی خوب بپزد.

در فاصله‌ای که لوبیا‌ها در حال پخته شدن هستند، سیب زمینی و پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی را کمی تفت دهید. پیاز را هم در حد طلایی شدن سرخ کنید. در ادامه رب و ادویه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

پس از اینکه از پخته شدن لوبیا چیتی مطمئن شدید موادی را که تفت داده اید به لوبیا بیافزایید و اجازه بدهید به خوبی لعاب بدهد و خوراک لوبیا چیتی به اصطلاح جا بیافتد.

نکات:

۱ – به خوراک لوبیا چیتی می‌توان مواد متفاوتی، چون قارچ، عدس، گوجه، ماش و … اضافه کرد این مورد بستگی به سلیقه شما دارد.

۲ – می‌توان ادویه‌های متفاوتی به خوراک لوبیا چیتی افزود، ولی یکی از ادویه‌هایی که می‌توان هنگام پخت به این خوراک اضافه کرد اندکی دارچین است که عطر بسیار خوبی به خوراک لوبیا چیتی خواهد داد؛ و اینکه افزودن سماق به خوراک، هنگام سرو، برای بسیاری افراد خوشآیند است.

۳ – از جمله چاشنی‌هایی که می‌توان در دقایق پایانی پخت به خوراک لوبیا چیتی افزود مقدار کمی سرکه سفید یا قرمز است؛ ترکیب سرکه و دارچین طعم خوراک لوبیا چیتی شما را به طعم کنسرو‌های موجود در بازار نزدیک می‌کند.

۵ – برخی افراد در خوراک لوبیا چیتی مقداری گوشت قلقلی سرخ شده اضافه می‌کنند که طعم خوراک لوبیا چیتی را خاص می‌کند.

۶ – می‌توانید سیب زمینی خوراک لوبیا چیتی را درشت هم خرد کنید.

۷ – زمان پخت لوبیا چیتی با توجه به نوع زود پز یا دیر پز بودن آن ممکن است تغییر کند. بهتر است این نکته را بدانید که لوبیا چیتی خوب، رنگ شفافی دارد.

۸ – می‌توان برای قوام آوردن خوراک لوبیا چیتی مقداری آرد را تفت داد، در حدی که خامی آن گرفته شود، و بعد به خواراک افزود.

خوشحال می‌شویم خوراک لوبیا چیتی را با دستور ایران کوک تهیه کنید. عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ خوراک-لوبیا-چیتی-ایران-کوک به اشتراک بگذارید. تا ما عکس غذای شما را با اسم خودتان در صفحه اینستاگرام ایران کوک قرار دهیم.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.