او ادامه داد: تسلط همکاران بر امور اجرایی و بهره گیری از سامانهها امری ضروری است و در صورت نیاز باید آموزش در قالب دورههای آموزشی با معرفی افراد، اجرایی شود.
پناهنده بیان داشت: به طور مثال وقتی اطلاعاتی از انجام امور بر پلها و سایر محدثات جادهای وارد میشود، ضعفها و نیازهای آتی نیز مشخص میشود و این دارای اهمیت است.
او اضافه کرد: بررسی، نیازسنجی و اعلام مباحث جادهای و مستندسازی موجب برنامه ریزی دقیق بر روی مسائل مهم جادهای که به نفع عموم است، میشود، مانند اطلاعات وضعیت پلها به منظور پیشگیری از تخریب و آسیبهای بیشتر در زمان بارش هاست.
مدیرکل راهداری استان همدان یادآور شد: بحث دوم و قابل توجه، مقوله استفاده به موقع از اعتبارات است، گاهی مسائل و مشکلات پیش بینی نشده مانع از انجام امور در زمان باقیمانده میشود.
پناهنده افزود: با توجه به اینکه امور راهداری باید در بازه زمانی اردیبهشت تا آبان ماه انجام شود، نباید زمان از دست برود، زیرا که مباحثی مانند بارشهای زودهنگام و برخی مسائل پیش بینی نشده مانند شیوع ویروس کرونا و ... مانع انجام کار و در نتیجه متوقف شدن کار و ناچار برگرداندن اعتبار خواهد شد.
او بیان کرد: خوشبختانه اداره کل در سطح استان انجام طرحها را جتی قبل از اعتبار اعلام شده انجام داده است و تأکید ما سرعت بالاتر و روند پیشرفت بیشتر است.
مدیرکل راهداری همدان تأکید کرد: در سال جاری انجام طرحها بیشتر به شکل امانی است که این امر دقت نظر کافی را در بحث تأکید بر کارشناسان برای استفاده از نیروهای متخصص و ماشین آلات و تجهیزات میطلبد.
مصطفی پناهنده همچنین به راههای روستایی اشاره کرد و گفت: با انتقال بخش راههای روستایی از اداره کل راه و شهرسازی به اداره کل راهداری، ضرورت دارد همکاران و روسای شهرستانها ضمن هماهنگی با کارشناسان این بخش نسبت به بررسی طرحها و احیاء و بازسازی راههای روستایی اقدام کنند.
انتهای پیام/ د