سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه و عالی

کراکت بادمجان یکی از انواع کراکت بوده که نوعی فست‌فود به حساب می‌آید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به خوردن بادمجان علاقه دارید و دوست دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید، کراکت بادمجان را به شما توصیه می‌کنیم. این کراکت خوشمزه مانند کراکت سیب زمینی یکی از انواع فینگر فود‌های خوشمزه بوده که با مایه خمیری نرم حاصل از ترکیب بادمجان، آرد، پنیر، جعفری، نمک و فلفل درست می‌شود. از آنجا که سرخ کردن بادمجان در روغن باعث چرب شدن بیش از حد این غذا می‌شود، برای تهیه این غذا بادمجان کبابی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما با افزودن سیب زمینی یا مرغ به مایه این کراکت می‌توانید به آن تنوع دهید و غذایی با طعم جدید را تجربه کنید.

کراکت بادمجان و سیب زمینی

مواد لازم

بادمجان ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
سیر ۱ حبه
پودر سوخاری ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
آرد سفید ۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۲-۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ در صورت نیاز ۱-۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه

بادمجان را در فر یا روی اجاق گاز یا بر روی زغال کباب کنید، پوست آن‌ها را بگیرید و تخم‌های آن را جدا کنید. سپس بادمجان را در غذاساز یا با استفاده از گوشت کوب، له کنید. (در صورت تمایل می‌توانید بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ کنید و در انتها در غذاساز له کنید.)
سیب زمینی‌ها را آب‌پز کرده، پوست بگیرید و له کنید.
بادمجان له شده، سیب زمینی له شده، آرد سفید، پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، جعفری ساطوری شده، سیر له شده، نمک و فلفل را در کاسه بزرگی ریخته و با دست خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
اگر مایه به دست نچسبد نیازی به اضافه کردن تخم مرغ نیست، ولی اگر مایه به دست می‌چسبد یکی دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید تا این حالت از بین برود.
به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید و در آرد سوخاری بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شود.
بقیه مایه کراکت را به همین ترتیب آماده کنید.
روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید؛ سپس کراکت‌ها را در روغن سرخ کنید.
کراکت‌های سرخ شده را در آبکش فلزی قرار دهید، سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن‌ها کاملا گرفته شود.
کراکت‌ها را در ظرف سرو بکشید و با سبزیجاتی نظیر گوجه فرنگی، نخودفرنگی پخته و زیتون تزئین کنید.

نکته: می‌توانید این غذا را در کنار سس تاباسکو و یا سس سالسای مکزیکی سرو کرده و از ترکیب طعم ایجاد شده لذت ببرید. همچنین در صورتی که ذائقه شما با طعم و بوی سیر سازگار نیست، می‌توانید سیر را از دستور غذا حذف کرده و به جای آن از یک تکه کوچک زنجبیل رنده شده یا ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل استفاده کنید.

کراکت بادمجان

بیشتر بدانید: طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی
کراکت بادمجان و مرغ
این کراکت طبق دستور فوق درست می‌شود با این تفاوت که باید یک پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده به مواد، اضافه کنید.

سخن آخر

کراکت بادمجان یک غذای گیاهی خوشمزه است که می‌تواند به عنوان یک شام سبک یا نوعی پیش‌غذا مورد استفاده قرار گیرد. اگر به تهیه انواع کراکت‌ها علاقمند هستید، خواندن مقاله «کراکت مرغ به ۴ روش رستورانی» را نیز به شما پیشنهاد می‌کنیم. امیدواریم این غذا‌های ساده را در منزل درست کنید و نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مهسا
۲۰:۵۴ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
خوبس دادا
ناشناس
۱۸:۴۷ ۳۰ فروردين ۱۳۹۹
مامانابا