به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشک می باشد و بافتی ترد داشته و بسیار خوشمزه است. درست کردن شیرینی اتریشی راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا این شیرینی خوش طعم در مدت زمان کمی پخته و آماده می شود. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
شیرینی اتریشی را می توانید به عنوان میان وعده و یا دسر سرو کنید .
مواد لازم :
مارگارین یا کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
برای تزیین:
شکلات تختهای ۵۰ گرم
پودر نارگیل، پسته یا ترافل به میزان لازم
ابتدا فر را با دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس یک سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. هم چنین برای اینکه شیرینی بافت نرم و تردی داشته باشد و گلوله گلوله نشود، در این مرحله آرد را ۲ یا ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
در این مرحله ابتدا یک کاسه متوسط بردارید. کره یا مارگارینی که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل آن بریزید. سپس پودر قند را نیز به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شوند.
سپس در یک کاسه دیگر، زردههای چهار تخم مرغ را از سفیدههای آن جدا کنید و داخل کاسه بریزید و اسانس وانیل را نیز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
شیرینی آلمانی
حالا مخلوط زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط مارگارین و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یک دست شوند.
سپس آردی که الک کردید را مرحله به مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی به خورد هم بروند و یک خمیر شیرینی اتریشی نرم و لطیف با چسبندگی کافی داشته باشید.
حالا یک قیف و ماسوره کنگره دار بردارید. مقداری از خمیر شیرینی اتریشی را داخل آن بریزید. به کمک ماسوره شیرینیهایی به شکل انگشت به طول شش سانتی متر و با فاصله از هم در سینی فر درست کنید. سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردید بگذارید و هنگامی که زیر شیرینی اتریشیها کمی تغییر رنگ داد و طلایی رنگ شد، فر را خاموش کنید و سینی را از فر خارج کنید. اجازه دهید شیرینیها به خوبی خنک شوند.
ابتدا شکلات را به روش بن ماری آب کنید. هم چنین میتوانید شکلات را به مدت یک دقیقه در ماکروفر بگذارید تا آب شود. پس از اینکه شیرینیهای اتریشی به خوبی خنک شدند، با قاشق مقداری از شکلات آب شده را بردارید و روی بخشی از شیرینی بریزید. سپس با پودر نارگیل، پسته یا ترافل همین بخش از شیرینی که به شکلات آغشته کردید را تزیین کنید.
نکات کلیدی تهیه شیرینی اتریشی
– اندازههای مواد اولیه که در این دستور آمده است، تقریبی هستند. در صورت تمایل میتوانید مقادیر مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.
– شیرینی اتریشی را به اشکال دیگر مانند گرد هم میتوانید درست کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/