مواد لازم
شربت افراویا شربت ساده و یا شربت عسل ۱/۴ فنجان
کره آفتابگردان ۱/۴ فنجان
کشمش یا خرما خرد شده ۱/۴ فنجان
زردآلو خشک ریز خرد شده ۱/۲ فنجان
مغز تخمه کدو تنبل ۱/۴ فنجان
تخمه آفتابگردان (مغز) ۱/۴ فنجان
بذر کتان ۲ قاشق غذا خوری
دانه کنجد ۲ قاشق غذا خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
مغز تخمه ژاپنی ۱/۴ فنجان
مارمالاد زردآلو ۱/۴ فنجان
عسل ۱/۴ فنجان
انواع توتها ۱/۴ فنجان
جو پرک شده ۱/۲ فنجان
برنج برشته ۱.۵ فنجان
طرز تهیه
فر را با حرارت ٣۵٠ درجه فارنایت ویا ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب را به سایز ٢٢×٢٢ سانت در کف قالب یک کاغذ پوستی پهن وروی آن روغن اسپری کنید.
تمام مواد خشک راباهم درظرفی ترکیب کنید. کره آفتابگردان، عسل، شیره افرا، مارمالاد زردآلو و نمک رابا هم در ظرفی بریزید
روی حرارت متوسط قرار داده تا بجوش آمده، از روی حرارت برداشته ووانیل را اضافه کرده وروی مواد خشک بریزید وخوب ترکیب کنید.
سپس توی قالب بریزید وروی آن را صاف کنید. در فر به مدت ١٠-١٢ دقیقه قراردهید.
پس از کمی سرد شدن به مدت ٣٠ تا ١ ساعت درفریزر قرار داده تا کاملا بسته وسفت شود.
سپس به قطعات دلخواه برش بزنید. شما میتوانید به جای هر کدام از دانهها، دانههای مورد علاقه خود را قرار دهید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/