مواد لازم:
شکر ۳/۴ فنجان
توت فرنگی (نصف شده) ۷۰۰ گرم
طرز تهیه:
توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.
مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید.
بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا ۴۵ تا ۱ ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم ۱ و ۱/۴ فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.
پورهی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل ۳۱ در ۲۵ سانتی متر در بیاید.
پوره را ۲ تا ۳ ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود، اما به انگشت نچسبد.
لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل ۳ ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود.
یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید یا هر برش را لوله کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/