سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لواشک توت فرنگی + طرز تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه لواشک توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه لواشک توت فرنگی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شکر ۳/۴ فنجان
توت فرنگی (نصف شده) ۷۰۰ گرم

طرز تهیه:

توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.
مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید.
بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا ۴۵ تا ۱ ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم ۱ و ۱/۴ فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.
پوره‌ی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل ۳۱ در ۲۵ سانتی متر در بیاید.
پوره را ۲ تا ۳ ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود، اما به انگشت نچسبد.
لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل ۳ ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود.
یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید یا هر برش را لوله کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.