مواد لازم
خامه وانیلی (اختیاری) به مقدار لازم
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری
آلبالو منجمد ۳/۴ پیمانه
شکلات سفید (تکه ای) ۳۴۰ گرم
کره ۱/۴ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
پودر قند ۲.۵ پیمانه
بادام خرد شده ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
بادام را کف سینی فر بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه آنها را برشته کنید. در این فاصله دو تا سه بار آنها را هم بزنید تا نسوزند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
دیوارههای قابلمه بزرگی را چرب کنید. در یک قابلمه دیگر شیر، کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید.
آنها را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا شکر حل شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا نیمجوش شود و ۵ دقیقه بدون هم زدن بگذارید روی حرارت بماند.
حرارت را کم کنید. شکلات سفید را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات سفید حل شود و مایه حالت خامهای و نرم پیدا کند.
از روی حرارت بردارید، میوه خشک، بادام خرد شده و عصاره بادام را به آن اضافه کنید.
فورا فاج را روی سینی آماده شده پهن کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
هنگامی که فاج سفت شد، آنها را به مکعبهای یک اندازه برش دهید و در صورت تمایل با خامه وانیلی سرو کنید.
سایر نکات
فاج، نوعی خوراکی شیرین است که از مخلوط شکلات، شیر و قند درست میشود. در این پست نوعِ بادامی با طعم و تکههای آلبالو میباشد.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/