سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کراکر نمکی خانگی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کراکر نمکی خانگی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه کراکر نمکی خانگی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

پنیر چدار رنده شده ۲۰۰ گرم
کره در دمای اتاق ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱ فنجان
آب یخ ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

پنیر و کره رو با میکسر خوب می‌زنیم.
آرد رو اضافه میکنیم باز با میکسر مخلوط می‌کنیم تا به صورت گلوله‌های ریز در بیاد.
همینطور که میکسر در حال کار کردن است آب یخ را کم کم اضافه می‌کنیم.
کم کم خمیر حالت چسبندگی پیدا می‌کند (ممکن است آب بیشتری لازم باشد، ولی با احتیاط و به تدریج اضافه کنید.)
خمیر رو به صورت یک گلوله پهن شده در میاریم.
خمیر رو لای کاغذ روغنی می‌پیچیم و خداقل یک ساعت در یخچال می‌گذاریم (این خمیر رو تا ۵ روز در یخچال میشه نگه داشت).
برای پختن کراکر فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن می‌کنیم.
خمیر باید ۲۰ دقیقه قبل از پختن بیرون از یخچال بماند.
یک تکه کاغذ روغنی به اندازه ظرف فر روی میز میگذاریم و خمیر را مستقیم روی این کاغذ پهن می‌کنیم.
ضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد.
خمیر را به شکل مربع‌های ۳ سانتی برش می‌زنیم.
و وسط هر مربع یک نقطه را سوراخ می‌کنیم. اینکار هم برای زیبایی کراکر است هم در خارج شدن بخار و نحوه پخت کراکر تاثیر دارد.
با یک کفگیر کراکر‌ها رو روی کاغذ از هم فاصله می‌دیم و کل کاغذ رو بلند می‌کنیم و داخل سینی فر قرار می‌دیم.
هر سینی کراکر حدود ۱۵ دقیقه در فر می‌پزد. مواظب رنگ کراکر‌ها باشید که قهوه‌ای نشود.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.