مواد لازم
روغن گیاهی ۲ قاشق غذا خوری
آرد قنادی ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ درشت ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
موز له شده ۱/۲ پیمانه
شکر برای تزئین ۱/۲ پیمانه
عصاره موز (اختیاری) ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
روغن گیاهی را داخل یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
آرد، بیکینگ پودر، نمک، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱/۳ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ، شیر، موز له شده و دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در کاسهای دیگر با یکدیگر مخلوط کنید. عصاره موز را اضافه کنید. در کاسهای دیگر هم پودر دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مخلوط موز را داخل مخلوط بیکینگ پودر بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند. داخل قابلمه روغن بریزد و بگذارید داغ شود. یک قاشق گرد از خمیر را داخل روغن بریزید تا طلایی شود. آنها را از روغن خارج کنید و داخل مخلوط دارچین و شکر بغلتانید.
سایر نکات
موز یکی از میوههای سرشار از پتاسیم است. پس چه بهتر که اگر قرار است دسر بخورید، خوراکی را انتخاب کنید که ویتامین هم به بدن شما برساند.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/