مواد لازم
پاپ کورن آماده ۱۲ فنجان
کره ۵ قاشق غذا خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
شربت ذرت رقیق ۱ فنجان
پودر آبمیوه غیر شیرین ۱ بسته
شکر سفید ۱ فنجان
طرز تهیه
فر را بگذارید در دمای ۲۲۵ درجه فارنهایت داغ شود.
کره، شکر و شربت ذرت را در قابلمه بزرگی با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط حرارت دهید تا بجوشد.
حدود ۳ دقیقه بجوشانید و دائماً هم بزنید.
شربت را از روی حرارت بردارید و پودر آبمیوه بدون طعم و جوش شیرین را داخل آن بریزید. حالا مخلوط شما پف میکند و زیاد میشود.
شربت را روی پاپ کورنها بریزید و هم بزنید تا همه پاپ کورنها به آن آغشته شوند.
برای آنکه پاپ کورن شما برشته و ترد شود، آن را روی سینی فر چرب شده بریزید و در فر بگذارید. حدود ۴۵ دقیقه آن را بپزید و هر ۱۵ دقیقه آنها را مخلوط کنید تا همه طرف آنها بپزد.
میتوانید این روش را با پودرهای آبمیوه دیگر هم امتحان کنید تا پاپ کورنهایی به رنگهای مختلف داشته باشید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/