مواد لازم:
آب ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
کره ۱ پیمانه
شیر خشک ۲ قاشق غذا خوری
شکلات سفید (تکه شده) ۱/۳ پیمانه
شکلات شیری (تکه شده) ۳/۴ پیمانه
شکلات نیمه تلخ (تکه شده) ۳/۴ پیمانه
بادام بوداده و خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه
سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، بادام، تکههای شکلات شیری و نیمهتلخ و شکلات سفید را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط آنها را کف سینی فر بریزید و روی آنها شیرخشک بپاشید.
در یک قابلمه، کره، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس مخلوط شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
آن را فورا روی مخلوط شکلاتهای داخل سینی بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند.
سایر نکات
این تافیها با سه نوع شکلات ۵۰ درصد، سفید و شیری تهیه میشوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازهدم بسیار دلچسب هستند.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/