سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تافی‌های بادامی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه تافی‌های بادامی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه تافی های بادامی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آب ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
کره ۱ پیمانه
شیر خشک ۲ قاشق غذا خوری
شکلات سفید (تکه شده) ۱/۳ پیمانه
شکلات شیری (تکه شده) ۳/۴ پیمانه
شکلات نیمه تلخ (تکه شده) ۳/۴ پیمانه
بادام بوداده و خرد شده ۱ پیمانه

طرز تهیه

سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، بادام، تکه‌های شکلات شیری و نیمه‌تلخ و شکلات سفید را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط آن‌ها را کف سینی فر بریزید و روی آن‌ها شیرخشک بپاشید.
در یک قابلمه، کره، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس مخلوط شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
آن را فورا روی مخلوط شکلات‌های داخل سینی بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند.

سایر نکات
این تافی‌ها با سه نوع شکلات ۵۰ درصد، سفید و شیری تهیه می‌شوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازه‌دم بسیار دلچسب هستند.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.