سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت ۹ کوکی دلچسب و داغ در خانه

در این مطلب ۹ دستور پخت از خوشمزه‌ترین کوکی‌ها را برای شما گردآوری کرده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این روز‌های در خانه ماندن یکی از تفریح‌ها می‌تواند آشپزی‌های جدید و خارج از عادت باشد. حالا اگر این تجربه به طعم‌های خوش‌مزه برسد، خاطره‌ی خوبی برای دیگران و شما می‌شود که انگیزه بیشتری به شما برای آشپزی‌های جدید می‌دهد. «ایرنا زندگی» در این روز‌های خانه‌نشینی به کمک آمده تا اگر دل‌تان برای کوکی‌های داغ کافه‌ها تنگ شده است در خانه دست به کار شوید و طعم‌های خوش‌مزه را تحت هیچ شرایطی از دست ندهید. در ادامه ما ۹ دستور پخت از خوشمزه‌ترین کوکی‌ها را برای شما گرد آوری کرده‌ایم.

۱. کوکی کاکائویی نرم

مواد لازم:

کره نرم‌شده در دمای محیط: یک پیمانه
شکر سفید: یک‌دوم پیمانه
شکر قهوه‌ای: یک‌دوم پیمانه
تخم‌مرغ بزرگ: ۲ عدد
وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
آرد سفید: ۲ و یک‌چهارم پیمانه
بیکینک‌پودر: ۱ و دو و نیم قاشق چای‌خوری
نمک: یک‌دوم پیمانه
چیپس شکلات: ۲ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

داخل یک کاسه بزرگ، کره و شکر سفید و قهوه‌ای را خوب بزنید تا نرم و یک دست شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و سپس وانیل را اضافه کنید. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک‌دست شود. ۲ پیمانه چیپس شکلات را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید. سپس آن‌ها را به وسیله‌ی اسکوپ یا دست به صورت گرد گرد روی کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. می‌توانید برای زیباتر شدن روی آن‌ها چیپس کاکائو بریزید و سینی را در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه‌سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس کوکی‌ها را به فر منتقل کنید و بگذارید ۱۲ الی ۱۴ دقیقه بماند تا حاشیه کوکی‌ها به رنگ طلایی شوند.

۲. کوکی زنجبیلی

مواد لازم:

آرد: ۳۰۰ گرم
کاکائو: ۱۰ گرم پودر
شکر: ۱۰۰ گرم
شکر قهوه‌ای: ۱۲۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
تخم‌مرغ: ۱ عدد
بیکینک‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
زنجبیل: ۲ قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ چهارم پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

برای تهیه کوکی زنجبیلی، ابتدا کره و تخم‌مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم تا با دیگر مواد هم دما شوند. آرد، بیکینک‌پودر، نمک، پودر کاکائو و زنجبیل را با هم مخلوط و الک می‌کنیم. کره‌نرم شده، شکر سفید و قهوه‌ای را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی هم می‌زنیم تا تغییر رنگ دهد. سپس مواد الک شده را آرام آرام اضافه می‌کنم. حالا تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم می‌زنم. خمیر به دست آمده را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. فر را روشن می‌کنیم تا گرم شود و کف سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم. از خمیر کوکی به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته با کف دست گوله می‌کنیم و با فاصله در سینی می‌چینیم. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کوکی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خشک شوند سپس سرو کنید.

۳. کوکی بادام‌زمینی

مواد لازم:

کره: ۶۰ گرم
کره بادام‌زمینی: ۶۰ گرم
شکر سفید: ۵۰ گرم
شکر قهوه ای: ۳۵ گرم
تخم‌مرغ کوچک: ۲ عدد
شیر: ۱ لیتر
وانیل‏: ۱ قاشق سوپ‌خوری
آرد: ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر: یک‌دوم پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

کره و کره بادام‌زمینی، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را چند دقیقه بهم بزنید تا سبک و کرمی شوند. تخم‌مرغ، وانیل و شیر را اضافه کنید و کمی بزنید. آرد، نمک و بکینگ پودر ۳ بار الک شده را اضافه و مخلوط کنید. از خمیر گلوله‌هایی اندازه گردو بردارید در دست گرد کنید و در شکر بغلطانید و درون سینی فر بچینید. سینی را حدود ۱۵ دقیقه در فر (از قبل گرم شده) با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید (زمان پخت با توجه به اندازه کوکی ممکن است چند دقیقه کمتر یا بیشتر باشد). بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده و سرو کنید.

۴. کوکی هویج

مواد لازم:

کره: ۱ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

پوست پرتقال رنده‌شده: ۲ قاشق غذا خوری

تخم‌مرغ: ۱ عدد

بیکینک‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱ دوم قاشق چای‌خوری

هویج رنده شده: ۱ چهارم پیمانه

آرد: ۲ سوم پیمانه

پودر دارچین: ۱ دوم پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

ﻣﻮﺍﺩ ﺭا ﺑﯿﺮﻭﻥ می‌گذاریم تا هم دما شوند. فر را از قبل روشن کرده تا گرم شود. ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﺭﻭ ﮐﺎﻏﺬ روغنی می‌اندازیم. ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ‌ﭘﻮﺩﺭ ﺭا ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﻟﮏ می‌کنیم. ﻧﻤﮏ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ را ﻣﺨﻠﻮﻁ می‌کنیم. ﮐﺮﻩ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭا ﺧﻭﺏ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﯽ‌ﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﻭ ﺳﺒﮏ شود. ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭا ﻫﻢ می‌ریزیم ﻣﺨﻠﻮﻁ می‌کنیم. ﺣﺎﻻ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺭﺩ ﻭ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭا ﮐﻢ ﮐﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻨﺎﻭﺏ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ. ﻣﻮﺍﺩ ﺭا ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ (ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﺘﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﺍﺷﺖ). ﺍﺯ خمیر به اندازه گردو ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺗﻮﯼ ﺳﯿﻨﯽ با کاغذ روغنی ﻣﯽﭼﯿﻨﯿﻢ. به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از فر خارج می‌کنیم.

۵. کوکی ردولوت

مواد لازم:

کره: یک‌دوم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر قهوه‌ای: یک‌چهارم پیمانه
شکر سفید: یک‌دوم پیمانه
آرد: یک و یک چهارم پیمانه
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه
رنگ قرمز خوراکی: ۲ تا ۳ قطره

طرز تهیه و دستور پخت:

اول فر را در درجه‌ی ۱۸۰ تنظیم و گرم کنید. کره‌ی نرم، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را باهمزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند. تخم‌مرغ، وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مجدد ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید و بعد هم آرد، پودر کاکائو وبکینگ پودر را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری از مواد کوکی‌ها را بردارید و کف دستتان صاف کنید سپس روی کاغذ روغنی روی سینی در فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بعد خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.

۶. کوکی شکلاتی مغزدار

مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه
شکر: یک‌دوم پیمانه
روغن مایع: یک‌دوم پیمانه‌
ماست: یک‌دوم پیمانه
تخم‌مرغ: ۲ عدد
بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری
وانیل: ۱ قاشق مربا خوری
نمک: ‏یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو: یک یا دو قاشق
نوتلا: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

آرد، نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. تخم مرغ، شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شوند.

روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را دو قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید. صفحات دستگاه ساندویچ ساز را با برس چرب کنید و برای ۸ دقیقه دستگاه را گرم کنید. سپس داخل هر خانه دستگاه یک قاشق از مواد بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز یک قاشق نوتلا قرار دهید و دوباره یک قاشق از مواد روی آن بریزید و صاف کنید. درب دستگاه را بسته و برای ۵ تا ۶ دقیقه اجازه دهید بپزند. سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید.

۷. کوکی با طعم هل

مواد لازم:

آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک‌دست شود، در کاسه‌ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می‌کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ‌خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر می‌گذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی‌ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.

۸. کوکی دو رنگ

مواد لازم:

آرد: یک و یک‌دوم پیمانه
کره: یک‌دوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
تخم‌مرغ: ۱ عدد
اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم چای‌خوری
چیپس شکلات: یک سوم پیمانه
نمک: یک‌دوم چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

خمیر اول: ابتدا در یک کاسه کره، شکر، را با سرعت متوسط همزن برقی ۳ الی ۴ دقیقه مخلوط می‌کنیم و در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با سرعت متوسط، ۳ دقیقه هم می‌زنیم. سپس دو ترکیب را باهم مخلوط می‌کنیم و به آرامی آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۳ دقیقه که کامل مخلوط شود. چیپس شکلات را به آن اضافه می‌کنیم سپس روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال می‌گذاریم.

خمیر دوم: یک ظرف کره، شکر، را با سرعت متوسط همزن برقی ۳ الی ۴ دقیقه مخلوط می‌کنیم و در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با سرعت متوسط، ۳ دقیقه هم می‌زنیم. سپس دو ترکیب را باهم مخلوط می‌کنیم و به آرامی آرد، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۳ دقیقه هم می‌زنیم تا کامل مخلوط شود. چیپس شکلات را به آن اضافه میکنیم سپس روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال می‌گذاریم.

اندازه یک قاشق غذاخوری خمیر برمی‌داریم و به شکل توپ در می‌آوریم در صورتی که خمیر به دستتان می‌چسبد می‌توانید با روغن دست‌ها را چرب کنید. دو توپ خمیری را باهم ترکیب می‌کنیم و با کف دو دست آن را به شکل کوکی در می‌آوریم. کاغذ روغنی را داخل سینی فر قرار داده و سپس کوکی‌ها را با فاصله از هم روی سینی می‌گذاریم و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر می‌گذاریم. از دقیقه ۱۰ به بعد کوکی‌ها را تست کنید تا آن‌ها نسوزد و برای اینکه روی آن‌ها برشته شود می‌توانید ۲ دقیقه مانده به اتمام زمان پخت قسمت گریل فر را روشن کنید.

۹. کوکی کشمشی

مواد لازم:

شکر: یک‌دوم پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
وانیل‏: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
کشمش بی دانه: یک‌سوم پیمانه
آرد سفید: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

تخم‌مرغ، روغن، شکر، وانیل را با همزن دستی، با سرعت یا با همزن برقی حدود ۲ الی ۳ دقیقه بزنید. کشمش را اضافه کنید و با قاشق کمی مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و به مایه کشمشی اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. در این مرحله اگه خمیر شل بود، میزان آرد را تا دو الی سه قاشق می‌توانید بیشتر بریزید. فر را روشن کنید. کف سینی کاغذ روغنی بگذارید. بهتر است سینی سیاه رنگ نباشد که ته شیرینی‌ها زود نسوزد. از خمیر کوکی، به اندازه گردو بردارید، بگذارید روی کاغذ روغنی و با انگشت پهن کنید. کوکی‌ها را با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید. در فر با درجه‌ی ۱۸۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ بگذارید تا بپزند. سپس بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.