سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاولوای توت فرنگی قلبی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه پاولوای توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه پاولوای توت فرنگی قلبی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
توت فرنگی یا هر میوه دیگر برای تزیین به مقدار لازم
خامه‏ برای تزئین به مقدار لازم
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد

طرز تهیه
فر رو با دمای ۱۵۰ درجه روشن کنید.
سفیده ها‌ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه.
بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه.
حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر ۱۲۰ درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند.
بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از کاغذ جدا کنید و در ظرف بذارید و با خامه و توت فرنگی یا هر میوه دیگه روشو تزیین کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.