او با بیان اینکه قند موجود در میوهها فشار زیادی به کبد میآورد گفت: مصرف میوه ۲تا ۳ مورد روزانه برای خانمها و ۲ تا ۴ مورد روزانه برای آقایان توصیه میشود.
فوق تخصص گوارش با اشاره به اینکه مصرف میوه جات فراوان و بیش از حد نیاز بدن یکی از عوامل اصلی ابتلا به کبد چرب است افزود: بیماری کبد چرب با سبک زندگی و رژیم غذایی نامناسب نمایان میشود.
قباخلو با اشاره به اینکه این بیماری با دیابت، چاقی، چربی در خون و کلسترول بالا در ارتباط است ادامه داد: رژیم غذایی، ورزش و شاخصهای ژنتیکی نقش مهمی در درمان کبد چرب دارد.
او در ادامه بیان کرد: فروکتوز درمیوهها موجب میشود گلوکز خون به شدت بالا برود و بدن برای خروج گلوکز از خون انسولین ترشح و گلوکز را به گلیکوژن ذخیره میکند.
این فوق تخصص گوارش عنوان کرد: اگر بیش از آن اندازه قند مصرف شود ذخایر گلیکوژن پر میشود و کبد گلوکز اضافی را به چربی تبدیل میکند.
قباخلو در ادامه تاکید کرد: ورزش کردن و افزایش فعالیت بدنی احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می دهد .
انتهای پیام/م