سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خورش مهاراجه تند و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع غذای هندی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش مهاراجه  یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.


مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:

مرغ=یک عدد (در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)

پودر نارگیل=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی درشت=۴ تا ۵ عدد

آرد نخودچی=۳ قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری

نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

سیر تازه=یک بوته

تخم گشنیز کوبیده نرم=۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه=یک قاشق مرباخوری

فلفل درسته دلمه ای=۲ تا ۳ عدد (بهتر است قرمز باشد)

فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری

دارچین=۱ قاشق مرباخوری

زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری

مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری

میخک=۴ تا ۵ عدد

نمک=به اندازه کافی

آب مرغ اضافی=یک لیوان (و یا یک قرص سوپ حاضر)

طرز تهیه:

مرغ را تمیز کرده می‌شوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می‌ریزیم میخک‌ها را اضافه می‌کنیم می‌گذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج می‌نماییم.

فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ می‌ریزیم.

آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش می‌ریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم می‌گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی‌ها ریخته پوست آن‌ها را می‌کنیم و گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده داخل خورش می‌ریزیم می‌گذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد. بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن می‌ریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر می‌گردد.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.