سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم؟

آموزش درست کردن پودر سوخاری در خانه را در گزارش زیر برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودر سوخاری یکی از مواد غذایی فوق العاده پرطرفدار در تهیه غذا‌ها می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری خانگی

پفک نمکی رنگ نارنجی: ۱ بسته
پودر سیر، بیکینگ پودر: به میزان دلخواه
نان باگت: ۲ عدد
نمک، پودر آویشن و زرد چوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

نان باگت را باز کرده و با آب کمی آن را نمدار می‌کنیم که خمیر نشود.
سپس نمک، آویشن، زرد چوبه و پودر سیر را روی آن پاشیده و می‌گذاریم تا خشک شود.
بعد از خشک شدن نان باگت را به همراه بیکینگ پودر و پفک پودر می‌کنیم.
درصورت تمایل می‌توانید آرد هم به آن اضافه کنید.
این پودر برای ماهی، مرغ، قارچ و کتلت و … مناسب است.
فقط باید توجه داشت که تاریخ انقضای این پودر به تاریخ پفک بستگی دارد و اگر به آن پفک را اضافه نکنید ماندگاری بسیار بالایی دارد.

منبع: نازوب

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
طاهره
۱۶:۵۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
سلام خسته نباشید نان باگت برا معدهضرر داره بخصوص قسمت خمیری نان باگت لطفا به فکر سلامت جامعه هم یاشبم ممنونم .
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
به نظرم اصلا پفک مفید نیست
امید
۱۸:۵۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
این پودر به دلیل استفاده از بیکینگ پودر وپفک بشدت جهتالتهاب وزخم در معده وروده مضر است وسمی مهلک که چراع خاموش هم وطنان عزیز را به قربانگاه سود جویان میبرد با اینکار های مضر بندگان خدا رو بهخطر نیاندازید
ناشناس
۱۴:۰۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
پفک سرخ بشه خطرناک میشه