سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نخود بو داده عسلی

نخود بو داده عسلی یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر هوس چیز‌های شیرین می‌کنید، اما می‌دانید که خوردن آبنبات باعث می‌شود بی حال و کسل شوید، می‌توانید از این گزینه کم کالری و گرم استفاده کنید. نخود بو داده عسلی دارچینی. نخود‌ها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می‌کنند و اگر آن‌ها را با کمی عسل و دارچین بو دهید، یک خوردنی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می‌دهد.

 

مواد لازم:

یک قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک

۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری عسل

۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی

۱/۸ قاشق چایخوری نمک دریا

 

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.

۲- در یک صافی، آب نخود‌ها را خالی کرده و آبکشی کنید. آن‌ها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.

۳- نخود‌ها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آن‌ها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.

۴- در حالی که نخود‌ها هنوز داغ هستند، آن‌ها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. می‌توانید به همین شکل آن‌ها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا کنند، آن‌ها را حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

۵- نخود‌های باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

منبع: ناز وب

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.