به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر هوس چیزهای شیرین میکنید، اما میدانید که خوردن آبنبات باعث میشود بی حال و کسل شوید، میتوانید از این گزینه کم کالری و گرم استفاده کنید. نخود بو داده عسلی دارچینی. نخودها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا میکنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید، یک خوردنی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش میدهد.
مواد لازم:
یک قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی
۱/۸ قاشق چایخوری نمک دریا
روش تهیه
۱- فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
۲- در یک صافی، آب نخودها را خالی کرده و آبکشی کنید. آنها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.
۳- نخودها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آنها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.
۴- در حالی که نخودها هنوز داغ هستند، آنها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. میتوانید به همین شکل آنها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا کنند، آنها را حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
۵- نخودهای باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
منبع: ناز وب
انتهای پیام/