سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی

خورشت ازگیل ژاپنی یک غذای خوشمزه و لذیذ است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای
ازگیل ژاپنی ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
تخم خردل ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

ازگیل‌ها را بشویید و پوست بکنید و هسته‌ها را خارج کنید. سپس ازگیل‌ها را خرد کنید.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس زیره، پودر کاری و تخم خردل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیر خرد شده و ازگیل‌های خرد شده را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

پس از ۱۰ دقیقه ۲ لیوان آب، سرکه، شکر، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورشت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. سپس بهمراه برنج سرو کنید.

منبع: کوک ایران 

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی خانگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.