به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای
ازگیل ژاپنی ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
تخم خردل ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ازگیلها را بشویید و پوست بکنید و هستهها را خارج کنید. سپس ازگیلها را خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس زیره، پودر کاری و تخم خردل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیر خرد شده و ازگیلهای خرد شده را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
پس از ۱۰ دقیقه ۲ لیوان آب، سرکه، شکر، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورشت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. سپس بهمراه برنج سرو کنید.
منبع: کوک ایران
انتهای پیام/