سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید که یک غذای ایرانی مقوی و خوشمزه به شمار می‌رود را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم : 

چغندر قرمز (لبو) ۳ عدد
لوبیا سفید ۱ لیوان
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون یا مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید؛ لوبیا سفید و چند لیوان آب را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

چغندر، سیب زمینی و هویج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه‌ای جداگانه بریزید و بپزید؛ پس از اینکه تمام مواد (لوبیا، سیب زمینی، هویج، لبو) پختند داخل میکسر بریزید. ۱ لیوان آب اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.

داخل قابلمه مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و پس از اینکه داغ شد سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس تمام موادی که میکس کرده اید را داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا پتاژ غلیظ شود سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.