سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لقمه موز و بادام زمینی + دستور تهیه

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه لقمه موز و بادام زمینی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لقمه موز و بادام زمینی میان وعده‌ای سالم، مقوی و بسیار خوشمزه برای بچه مدرسه‌ای هاست. در تهیه این لقمه از کره بادام زمینی استفاده می‌شود که خواص زیادی دارد و به خصوص برای کودکان بسیار مفید است. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم : 
نان لواش
عسل
موز
کره بادام زمینی

 البته لازم است اطمینان حاصل کنید که کودک شما به بادام زمینی حساسیت ندارد. موز و عسل هم که هر دو از مواد مقوی محبوب همه هستند.

طرز تهیه : 

تکه‌ای از نان لواش بردارید و یک طرف ان را کاملا به کره بادام زمینی بزنید، عسل را روی کره بادام زمینی بزنید سپس موزی را روی ان قرار دهید و نان را رول کنید.

با استفاده از چاقو رل را به قطعات یک اندازه برش بزنید، در صورت حساسیت کودک به بادام زمینی میتوانید از جایگزین‌های دیگری مانند کره، خامه، پنیر خامه ای، شکلات صبحانه و … استفاده کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.