مواد لازم برای تهیه شیرینی شکر پاره:
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد تا زمانی که خمیر به دست نچسبه
مواد لازم برای شربت:
شکر ۲/۵ لیوان
آب دو لیوان
ابلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری
روش پخت شیرینی شکر پاره:
برای تهیه شیرینی شکر پاره ابتدا تخم مرغها را همراه شکر هم میزنیم.
بعد وانیل را اضافه کرده و کره را که از قبل به دمای محیط رسوندیم نرم شده به موادمون اضافه میکنیم.
همچنین روغن مایع را هم میزنیم. بعد آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافه کرده و آرد را هم آرام آرام اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه.
خمیر بسیار نرمی به دست میاد.
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توی دست فرم میدیم.
بعد توی سینی چیده و روی اونها را با زرده تخم مرغ رومال میکنیم.
شیرینی شکرپاره را توی فری که از قبل گرم کردیم با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
برای شربت هم شکر و آب را با هم مخلوط کرده به مدت ده دقیقه میحوشونیم.
در آخر ابلیمو را اضافه کرده از رو حرارت برمی داریم، میزاریم تا خنک بشه.
بعد شیرینی شکر پاره رو داغ داغ از فر در آورده و شربت را روش ریخته بعد اینکه شربت جذب شد توی ظرف چیده و با پودر پسته تزیین میکنیم.
منبع: تصویر زندگی
انتهای پیام/