سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

فعالیت کسب‌ و‌ کارهای کم‌ریسک در تهران از شنبه آغاز می‌شود/ هم با ویروس کرونا می‌جنگیم هم با ویروس تحریم

رئیس جمهور گفت: از شنبه ۳۰ فروردین در تهران فعالیت کسب و کار کم ریسک، البته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور، در جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا گفت: در جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، درباره تصمیمات جلسه قبل برای اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند، بحث و بررسی انجام دادیم؛ که یکی از برنامه‌های فاصله‌گذاری هوشمند، شروع کسب و کار‌های کم‌ریسک برای استان‌ها به جز تهران است که این کار از دیروز شروع شده است و در این راستا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اصناف هماهنگ کردند که هر صنفی می‌خواهد شروع به کار کرده و کسب و کاری فعال شود، وارد آن سامانه وزارت بهداشت شود و در آن سامانه ثبت نام و کد مربوط را دریافت کند و همیشه وزارت بهداشت از طریق این سامانه با آن‌ها مرتبط باشد.

او افزود: اکثر افراد قاعدتاً این کد را دریافت کردند و در ارتباط بودند؛ ممکن است افرادی جا مانده باشند و یا هنوز این ارتباط با این سامانه برقرار نشده باشد؛ همه کسبه و فعالین اقتصادی که کار را دیروز شروع کردند و به سامانه متصل نشدند، در فرصت ایام همین هفته جاری کاری کنند که امروز و فردا و یا حداکثر پایان هفته به این سامانه متصل شوند و این یک کاری است که برای آینده کشور و برای خود کسبه مفید است.

رئیس جمهور تاکید کرد: قرار شد در پایان این دوره افراد و بنگاه‌هایی که در این زمینه خوب فعالیت کردند، دارای امتیاز باشند و امتیاز آن‌ها هم به یک صورت خاصی مشخص شود؛ یک تابلویی به آن‌ها ارایه شود که مردم بدانند کدام یک از مغازه‌ها، بنگاه‌ها و کسب و کارها، بیشتر برای سلامت مردم و جامعه تلاش کردند و ان‌شاء الله این مسیر ادامه پیدا می‌کند.

روحانی تصریح کرد: دیروز در جلسه‌ای که با روسای کمیته‌ها داشتیم این بحث شد که با کمک وزارتخانه‌های بهداشت، کشور و صمت، برای کسب و کار‌های پرریسک هم فکر و برنامه ریزی کنند و هر موقع این طرح آماده شد بتوانیم در آینده در خصوص کسب و کار‌های پرریسک هم با پروتکل‌ها و دستورالعمل‌هایی که تصمیم گیری می‌شود، اجرا و عملیاتی کنیم.

او ادامه داد: نسبت به تهران هم همانطور که مردم مستحضر هستند، از شنبه ۳۰ فروردین کسب و کار‌های کم‌ریسک با همان پروتکل‌های بهداشتی و با همان اتصال به سامانه و دریافت کد شروع می‌شود؛ برای کسب و کار‌های پرریسک هم مطالعه و فکر شده و در اطلاع ثانوی به مردم خبر داده می‌شود تا آن بررسی‌ها را به پایان برسانیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: درباره حمل و نقل جلساتی در وزارت کشور در کمیته امنیتی – اجتماعی برگزار شده و آنجا در نهایت با وزارت بهداشت و درمان، توافق شده که هر وسیله نقلیه عمومی اعم از اتوبوس و مترو که می‌خواهد فعالیت کند، باید از آغاز کار و پایان کار ضدعفونی شوند.

او افزود: رانندگان محترم این وسایل باید از ماسک و دستکش استفاده کنند و باید به تعداد صندلی و نه بیش از صندلی، مسافر سوار بکنند. بنابراین، این مصوبه‌ای بوده که دیروز در آن کمیته بررسی و تصویب شده و اینجا هم مورد تأیید است و بر این مبنا انجام خواهد گرفت، برای تهران و شهر‌های بزرگ، مقداری وسایل نقلیه کم داریم به همین علت، توصیه ما فعلاً این است که مردم از وسایل شخصی، تاکسی و اسنپ استفاده کنند که این‌ها بهتر از وسایل حمل و نقل عمومی است. آن‌هایی هم که لازم می‌دانند از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد.

روحانی اضافه کرد: در مرحله اول باید وزارت راه، اتوبوس‌های بین شهری را برای رفع مشکل کمبود وسایل حمل و نقل عمومی در تهران و کلان‌شهر‌ها آماده کرده و در اختیار بگذارد و در مرحله دوم اتوبوس‌هایی که مورد نیاز است، خریداری شود. اگر در تهران مثلاً ۵۰۰ اتوبوس مورد نیاز است و استان‌های دیگر هم مجموعاً ۱۵۰۰ اتوبوس است که مورد نیاز است اگر بتوانند، اتوبوس داخلی و یا خارجی را ظرف ماه اردیبهشت تا پایان اردیبهشت به خدمت بگیرند، یعنی تحویل داده شود، آن وقت ما هم حاضریم در این زمینه کمک کنیم مخصوصاً در قسط اولی که باید پرداخت کنند تا اتوبوس آماده شود، به عنوان دولت کمک می‌کنیم و بقیه اقساط را هم خود شهرداری‌ها پرداخت می‌کنند. وزارت کشور بنا شد این‌ها را بررسی کند و در بررسی‌ها به ما بگوید تا بتوانیم اقدامات دیگر را انجام دهیم.

تصمیم گیری درباره اجتماعات در ماه مبارک رمضان به جلسه بعدی ستاد موکول شد

رئیس جمهور اظهار کرد: نکته دیگری که در جلسه مورد بحث قرار گرفت که البته تصمیم‌گیری‌اش برای جلسه آینده می‌ماند، مسأله اجتماعات در ماه مبارک رمضان در مساجد و اماکنی است که مردم معمولاً در ماه رمضان اجتماع می‌کردند. معمولاً مردم در ماه رمضان، مراسم‌های گوناگون در حسینیه، مسجد و یا هر جایی به صورت جمعی دارند و مراسم تبلیغی و عبادی و قرآن خوانی و دعا برگزار می‌کنند. تصمیم‌گیری نهایی در این مورد را برای جلسه آینده گذاشتیم، ولی اگر شرایط ما در کشور به همین صورت باشد که امروز مشاهده می‌کنیم، قاعدتاً اجتماع حضوری نخواهیم داشت و باید این زحمت را صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی مجازی به عهده بگیرند و مردم از طریق صدا و سیما و شبکه‌های مجازی استفاده بکنند.

او تاکید کرد: اگر تحولی رخ دهد، باز هم در جلسه آینده این تصمیم نهایی را اتخاذ می‌کنیم. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اصولی دارد که آن اصول برایش مهم است و بر مبنای آن اصول است که می‌گوید این کسب و کار راه بیفتد و یا راه نیفتد و این اجتماعات نباشد و بر مبنای آن اصول است و اولین اصل ظرفیت خود وزارت بهداشت است.

روحانی ادامه داد: از لحاظ تخت بیمارستانی، نیروی انسانی، پزشک، پرستار، تخت‌های ویژه، وسیله تنفس مصنوعی و امکاناتی که می‌خواهد داشته باشد و به هر حال امکانات وزارت بهداشت و درمان علیرغم اینکه خوب بوده و خوب است، اما در عین حال محدود است و نامحدود نیست و این مبنای کار ما در تمام تصمیم‌گیری‌ها است که این یکی از مبانی است که ما مد نظر قرار می‌دهیم.

رئیس جمهور گفت: مبنای دیگر توانمندی وزارت بهداشت و درمان با همه عواملی که دارد از جمله عوامل پیراپزشکی، آزمایشگاه‌ها و همه آن‌هایی که کمک می‌کنند، قدرت و توانایی تست باید داشته باشد و بتواند تست‌های مورد نیاز را انجام دهد، فردی آمده و مشکوک است و ناچار است تست بگیرد تا تست وی مشخص شود که مثبت و منفی است و باید امکان تست داشته باشد و این امکان انجام تست هم به عنوان یکی از پارامتر‌هایی است که باید مد نظر قرار دهیم.

روحانی گفت: مسأله دیگری که وزارت بهداشت، درمان به عنوان یک اصل مد نظر قرار می‌دهد، اینکه اگر فردی به کرونا مبتلا بود، بتواند نزدیکانش و آنهایی را که با او در روز‌های قبل در تماس نزدیک بودند، شناسایی کند و علی‌القائده آن‌ها را هم آلوده کرده است بنابراین، این توانمندی را باید داشته باشد و ما امروز در یک آمار نمونه‌ای که در همین جلسه اعلام شد و این آمار نمونه مربوط به زنجان بود، دیدیم افرادی که در آن آمار نمونه مورد بررسی قرار گرفته بودند، ۱۸ درصد مبتلا بودند و بعد در مرحله بعد چه کسانی با این ۱۸ درصد در تماس بودند و وقتی بررسی شد مشخص گردید ۲۱ درصد این‌هایی که در تماس بودند، مبتلا هستند بنابراین، این توانمندی هم برای ما مهم است.

او ادامه داد: نکته چهارم اینکه باید همه آمار و ارقام به وزارت بهداشت و درمان بگوید که روند در حال نزولی است؛ اگر روند در حال صعودی است، نگرانی دارد و نگرانی‌اش به حق است؛ بنابراین، این ۴ اصل را وزارت بهداشت و درمان مد نظر قرار می‌دهد؛ بر همین مبانی است که اگر برای کسب و کاری که می‌خواهد شروع به کار کند اینقدر سختگیری می‌کنیم و می‌گوییم این اصول مراعات شود و اگر سوار اتوبوس و مترو می‌شوند سختگیری می‌کنیم؛ همه این‌ها بر این مبناست که با این ۴ اصل بتوانیم درست حرکت کنیم و قدم به قدم در نهایت از نقاطی که امروز می‌توانیم بگوییم نقاط قابل تحمل است به نقاط قابل قبول و از نقاط قابل قبول به نقاط مطلوب برسیم؛ حالا این تقسیم‌بندی من است و بهداشت و درمان برای خودش تقسیم‌بندی دیگری به عنوان کنترل و مهار دارد؛ این تقسیم‌بندی است که با زبان می‌گویم به این صورت باید به جلو برویم و به یک نقطه‌ای برسیم که نقطه مطلوب است.

رئیس جمهور افزود: امروز در جلسه ما وزارت راه و شهرسازی یک آماری مربوط به اواخر اسفند و اوایل فروردین را ارایه کرد، مثلاً تا هشتم فروردین و آمار دوم مربوط به نهم فروردین به بعد است؛ این ۲ آمار، آمده بود روی نمودار قرار گرفته بود و در این نمودار این ۲ خط آنقدر بهم نزدیک بود که بعضی جا‌ها کاملاً بهم چسبیده بود و بعضی جا‌ها فاصله‌اش خیلی کم است و این بدان معناست، در عمل مردم بین آن زمانی که هیچ الزام، فشار، اجبار و سختگیری نداشتیم، با آن زمانی که سختگیری‌ها را خیلی زیاد کرده بودیم، فاصله چندانی نمی‌بینیم این معنایش این است که مردم عزیز ما همان که با زبان و بیان ساده حقایق برایشان بیان می‌شود و آنها متوجه می‌شوند که برای سلامت خود و جامعه‌شان اموری لازم است، عمل می‌کنند و نیاز به سختگیری و بگیر و ببند ندارد، این آمار خیلی قشنگ و زیبا، نشان دهنده این است که فرهنگ مردم ما فرهنگ بسیار بلندی است و در اینجا از مردم بسیار عزیزمان، هم در این مرحله‌ای که این هفته در شهرستان‌ها و استان‌ها شروع شده؛ غیر استان تهران و کسب و کار‌ها برای کم‌ریسک‌ها آغاز شده است، خواهش می‌کنم باز هم به اصول بهداشتی توجه کنند؛ باز هم رفت و آمدشان و مراجعه‌شان به محل کسب و کار و به مغازه‌ها در حد ضرورت باشد.

روحانی گفت: کاسبان، تجار و عزیزان در بخش اقتصاد؛ آن‌ها هم همه اصول بهداشتی را مراقبت کنند و مد نظر قرار دهند؛ با کمک و همراهی هم می‌توانیم به موفقیت برسیم و تا امروز هم هر چه به موفقیت رسیدیم بخاطر همین همراهی‌ها بوده است؛ همه در کنار هم بودیم و همراهی و گذشت کردیم، می‌دانیم در خانه ماندن سخت است، بعضی‌ها کسب و کار دارند و تعطیلی آن سخت است، بچه‌هایی که مدرسه می‌رفتند، ماندن در خانه برایشان سخت است؛ ولی چاره‌ای نبوده جز اینکه با کمک همدیگر از این ویروس خطرناک به خوبی عبور کنیم.

رئیس جمهور گفت: در این مدت پرستار، پزشک و تمام کادر درمانی شبانه روز حواس‌شان به این بوده که به مردم عزیز رسیدگی کنند و در حد خود فداکاری کردند، دیگران هم فداکاری کردند البته آنجا بیمارستان است و، چون خطر جانی است آن‌ها فداکاری بزرگی کردند، اما افراد دیگری هم بودند که فداکاری زیادی کردند.

او افزود: رانندگان عزیز آنچه مورد نیاز مردم از لحاظ مواد غذایی بوده را تلاش کردند و از بندر یا بنادر به مقصد رساندند و این آمار، آمار بسیار جالبی بود امسال نسبت به سال گذشته از لحاظ تُناژ در این ایام ۱۶ درصد بار بیشتری آمده و از لحاظ تردد کامیون‌ها ۹ درصد نسبت به سال گذشته اضافه شده است، یعنی علیرغم همه این سختی‌ها، بار به مقصد رسیده و فعالیت‌های حمل و نقل انجام گرفته است. اینگونه خدمات مهم در حمل و نقل، در بانک‌ها و در بیمه هم همین‌طور بوده است، سایر خدمات در نفت، گاز، برق، آب و همه جا همه این خدمات به خوبی انجام گرفته است.

روحانی گفت: شما می‌دانید در این روز‌ها برخی از کشور‌ها شروع به خسّت به خرج دادن در صادرات مواد غذایی کردند. یعنی کشوری که تا دیروز گندم می‌فروخت و گندم هم اضافه دارد، امروز نمی‌فروشد، حالا به دو دلیل است یا برای سختی خودش کمی می‌ترسد یا فکر می‌کند که کمی گران‌تر می‌شود و شرایط آن بهتر می‌شود.

دست همه کشاورزان را می بوسیم

رئیس جمهور با بیان اینکه شرایط ما به گونه‌ای است که ذخایرمان از همیشه بیشتر و بهتر است، تصریح کرد: کشاورزان عزیز هم کار بسیار بزرگی انجام دادند و دست تمام کشاورزان عزیز را می‌بوسیم که ان شاءالله امسال تولید گندم بیشتر از سال قبل است. تولید محصولات دیگر آنها هم از سال قبل بهتر است و این به معنی تلاش و کوشش همگانی است.

او گفت: در بخش صنعت هم آخرین آماری که بانک مرکزی دیروز برای من فرستاده بود در سه ماهه آخر سال گذشته یعنی سال ۹۸، بخش صنعت بیش از ۶ درصد نسبت به سه ماه ۹۷ رشد داشته است و این به معنای کار، تلاش و فعالیت است. حالا این روز‌ها ممکن است یک مقدار کار و تلاش دچار مشکل شده باشد که ان شاءالله از این روز‌های سخت رد می‌شویم و از خدا می‌خواهیم و امیدواریم تابستان خوبی داشته باشیم و از این ویروس هم فاصله گرفته باشیم دیگر بسته به شرایط است.

رئیس جمهور تاکید کرد: اینقدر این ویروس چموش و ناشناخته است هیچ‌کس جرات نمی‌کند درباره آینده این ویروس به راحتی حرف بزند و همه با دغدغه و با لکنت زبان حرف می‌زنند که آینده چه می‌شود، امیدواریم در ماه‌های بعد شرایط بهتری داشته باشیم و جبران شود.

او بیان اینکه در همین جا لازم می‌دانم از نیکوکاران عزیز تشکر کنم و کار بزرگی در کشور انجام می‌گیرد اظهار کرد: همین امروز در جلسه آقای اعرافی گزارشی از حوزه علمیه قم و از طلاب و فضلا دادند که ۶ هزار نفر از طلاب و اساتید مشغول کمک و فعالیت در مسیر مقابله با کرونا و خدمات به مردم هستند و نیکوکاران ما در همه جا فعال هستند و این کارشان بسیار ارزشمند است.

روحانی ادامه داد: گزارشی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مسئله مراکز نگهداری سالمندان و معلولان دیروز برای من فرستاد که گزارش خیلی جالبی بود و معلوم است در همه جا الحمدالله قدم‌های بسیار خوبی برداشتیم. این را توجه کنید که از ۸۷۵ مرکز، فقط در ۲۳ مرکز کرونا مشاهده شده و بقیه پاک باقی ماندند و با اینکه می‌دانید خدمات برخی از این‌ها داوطلبانه است یعنی یک عده مددکار دولتی هستند و یک عده مددکار از بیرون می‌آیند و به هر حال به پیرمردها، سالمندان و معلولان کمک می‌کنند و تست و کمک به این‌ها که جایی آلوده نشود، بسیار مهم است.

او افزود: حالا از این آمار جالب‌تر این است که از کل معلولین و سالمندان، ۳۵ نفر به دلیل کرونا از دنیا رفتند که اکثر این‌ها بالای ۸۰ سال هستند و این آمار را در نظر بگیرید که کل فوتی‌ها در بخش سالمندان و معلولان اسفند سالی که گذشت با اسفند ۹۷ یکی است و چیزی اضافه نشده است یعنی اگر ۵ درصد و ۲ درصد بوده، همان بوده و هیچ تغییری نکرده که این برای اسفند است.

وضعیت ایران امروز در مقابله با کرونا نسبت به برخی کشورها بهتر است

رئیس جمهور اعلام کرد: در فروردین امسال از این جمعیت ۴۹ هزار نفری در ماه فروردین که ماه بسیار سختی بود، کل فوتی‌های کرونا و غیرکرونا، ۵۲ نفر بوده است و پارسال مشابه همین ایام، ۱۶۵ نفر فوتی داشتند یعنی علیرغم اینکه مشکل داشتیم، فوتی چقدر کاهش پیدا کرده است و معنای آن رسیدگی است که پارسال ۱۶۵ فوتی در ماه فروردین تا تاریخ دیروز داشتند و امسال ۵۲ فوتی دارند، پس این فاصله به معنای مراقبت‌های مداوم از این مراکز است. نمی‌خواهم مقایسه کنم که البته در آن گزارش مقایسه‌ای بین ایران و برخی از کشور‌های اروپایی شده بود که اگر وزیر رفاه خواستند برای مردم توضیح دهند که یک فاصله بسیار زیادی بین وضع ایران با وضع اروپا وجود دارد و فرض کنید تعداد افراد فوتی ما بسیار کم بوده است و مثلا تعداد ۷ یا ۵ درصد بوده است که تعداد بسیار کمی بود و آن‌ها ۲۲ درصد در بعضی از کشور‌ها بود و در بعضی از کشور‌ها هم از ۲۲ درصد هم بیشتر بوده است.

روحانی اضافه کرد: حالا بعضی از این مقایسه‌ها خوششان نمی‌آید و وقتی می‌گوییم وضع ما از اروپا بهتر است و وضع آن‌ها از ما بدتر است، واحسینا نمی‌دانید این ماهواره‌ها چه خاکی به سر می‌کنند و با چه عصبانیتی می‌گویند رئیس جمهور ایران گفته وضع ما از اروپا بهتر است. خب بله وضع ما امروز بهتر است و در مقابله با کرونا از شما بهتر مقابله می‌کنیم؛ دلیل آن مردم خوب، مجاهدت کادر پزشکی، صدا و سیما، نیرو‌های مسلح، فضای مجازی و هنرمندان عزیز هستند و دلیلش آن است که همه در کنار هم دست به دست هم دادیم. خب شما ندارید و ترجون من الله ما لا یرجون.

او تاکید کرد: بله ما ویروس کرونا داریم و شما هم دارید، ولی ما یک ویروس بدتر از کرونا هم داشتیم و داریم که شما ندارید و آن ویروس تحریم است، ما یک ویروس تحریم داشتیم که ویروس کرونا هم به آن اضافه شد. شما که ویروس تحریم نداشتید، شما یک ویروس دارید ما دو تا ویروس داریم، اما مردم ما به این خوبی مقاومت کردند و دست همدیگر را گرفتند، به هم کمک کردند و همدیگر را یاری کردند. این برای همه، جای افتخار دارد؛ برای همه عزیزان و همه مردم ما؛ بله وضع ما در مقابله با این بیماری و ویروس خطرناک وضع نسبتا خوب و با برخی از کشور‌ها که مقایسه می‌کنیم وضع ما بهتر است؛ حالا می‌خواهید ناراحت شوید، ناراحت شوید؛ چاره‌ای نیست؛ این یک واقعیت است و این واقعیت را باید بفهمید و بدانید؛ خودتان هم می‌توانید با مردم ایران تماس بگیرید و بفهمید میان شرایط ما با شرایط خودتان آنجایی که هستید، چقدر فاصله وجود دارد.

رئیس جمهور بیان کرد: این روزها، روز‌هایی است که همه داریم کار و تلاش می‌کنیم؛ مشکلات فراوانی داریم؛ آمریکایی‌ها ظلم عظیمی می‌کنند و می‌بینید که جایی می‌خواهیم وام بگیریم چقدر کارشکنی و اذیت می‌کنند و چه دروغ‌هایی را به هم می‌بافند؛ با اینکه خودشان هم گرفتار این ویروس هستند و می‌دانند که مردم ایران در این شرایط چه مشکلاتی دارند هر روز بر فشار‌های خودشان می‌افزایند و این کار غیرانسانی و ضدبشری در تاریخ آن‌ها برای همیشه ثبت شده و می‌ماند.

رفع توقیف از ۱/۶۰۰ میلیارد دلار دارایی توقیف شده ایران در لوکزامبورگ

او تصریح کرد: در همه این سختی‌ها، حقوقدانان عزیز و بانک مرکزی، وزارت خارجه و همه عزیزان ما در یک مبارزه حقوقی یک موفقیت خوبی بدست آوردند؛ آمریکایی‌ها آمده بودند یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار، (۱.۶ میلیارد دلار) ما در لوکزامبورک را توقیف کرده بودند؛ الحمدالله چند روز پیش موفق شدیم این پول را از دست آمریکایی‌ها آزاد کنیم. این پول مال و حق ملت ایران است و متعلق به بانک مرکزی است و همه ذخایر بانک مرکزی هم به ملت ایران تعلق دارد.

رئیس جمهور گفت: در رفت و آمد بین شهرستان‌ها و استان‌ها، اگر در استانی، استاندار یا شورای تامین یا هر کس دیگری تصمیم گرفته و در روز‌های اخیر تردد برخی از شهرستان‌ها را ممنوع کرده، از امروز همه ممنوعیت‌ها در تردد بین شهرستان‌ها در استان‌ها برداشته می‌شود، هیچ استانداری، هیچ استانی حق ندارد در استان خود برای تردد بین شهر‌ها مانع ایجاد کند و پلیس هم به این مصوبه توجه خواهد داشت؛ نیرو‌های عزیز بسیج به این مصوبه توجه دارند که از امروز تردد بین شهرستان‌ها در استان‌ها به طور کامل آزاد است؛ بین استان‌ها هم که فعلا ممنوع است و می‌گوییم بین این استان و آن استان تردد نباشد؛ این تردد‌ها هم از روز اول اردیبهشت آزاد می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۹ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
برای جلوگیری از بیکاری راننده گان اتوبوسهای بین شهری از این اتوبوسها و راننده گان انها بصورت موقت در شهرها استفاده شود
ناشناس
۲۳:۵۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
شما که عین خیالتون نیست، ما داریم هم با کرونا میجنگیم هم با تحریم
علی
۲۲:۴۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
قرنطینه کله گنجشکی چیست؟

قرنطینه ای که کل مردم و کارمندان تا ظهر بر سر کار بوده و بعد از ظهر به قرنطینه میروند را "قرنطینه کله گنجشکی" میگویند!!!
سوین
۲۲:۳۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
تهران که خیلی شلوغه:(
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
واقعا این دولت هیچ برنامه ای برای مبارزه با کرونا نداره همین الانم همه مغازه ها بازن و مردم در رفت وامد وقتی دولت همه چیز رو ول کرده مردم هم جدی نمیگیرن جالبه همه دنیا سیاست قرنطینه رو در پیش گرفتن فقط این نابغه ها فهمیدن قرنطینه مهم نیست حتی اون عراق جنگ زده هم محدودیت رفت وامد و قرنطینه رو اتخاذ کرده بیچاره ما مردم
ناشناس
۲۲:۰۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
چرا همه چی رو آزاد گذاشتن
همه مغازه ها باز و همه مردم خیلی راحت در حال رفت و آمد
تو این شرایط شهر ها باید شاهد بدتر شدن اوضاع باشیم .
ناشناس
۲۲:۰۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
آقای روحانی، چرادرایران برای هروضعیت ومشکلی که بوجود میاد، هی قیمتها بالا وبالاتر میره، وهمه چیزبهانه ایی شده برای افزایش قیمتها، قیمتهایی که هرگز پایین نمی یاد، بدون اینکه به قدرت خرید مردم اضافه بشه، زندگی درایران برای مردم عادی جزرنج وحرص وبیماری، نتیجه ایی نداره!! چرا آقای رییس جمهور!!!! ؟؟؟؟ هرتصمیمی که بالبخند می گیرید، پایان غم انگیزی برای مردم داره!! ؟؟؟
ناشناس
۲۱:۳۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
ای کاش دولت جوان رو انتخاب کرده بودیم.
ناشناس
۲۱:۰۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
عجله کردی اقای روحانی عجله... 10روز دیگه متوجه میشی
ناشناس
۰۰:۴۲ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
روحانی درست ترین کار انجام داد بین اقتصاد و بیماری ..اقتصاد انتخاب کرد.
بیماری مردم باید مدیریت کنند...
ناشناس
۲۱:۰۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
آقای روحانی آمار داره کم میشه درست ؛ ولی خواهشا همه چیرو به حالت عادی برنگردونین ؛ الان میگید مشاغل کم ریسک ولی شنبه همه بلند میشن میان ؛
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
یعنی نماز جمعه فعالیت پر ریسک هست که فقط یک روز در هفته و انهم به مدت چند ساعت است
اونوقت کسی که شش روز در هفته باید کار کنه فعالیتش کم ریسک هست!؟
ناشناس
۲۰:۴۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
دوره روحاني و اصلاح طلبان لكه سياه و ننگ در تاريخ ايران
باقرخان سالار ملی
۲۰:۴۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
یه پیشنهاد حتما کتاب بی شعوری رو بخونید خوبه براتون
ناشناس
۲۰:۱۹ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
ینی کرونا فقط میخواست عیدو تعطیل کنه وبره ؟
علیرضا قربانزاده
۲۰:۱۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من فکر کنم این روش رو در پیش گرفتند که مردم بیان بیرون و همه بگیرند تا بدن ها ایمن بشه و این وسط هر کس هم که مرد به جهنم
ناشناس
۱۹:۴۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
کنترل کرونا مثل کنترل دلار سکه گرانی وغیره خواهدشد که ازکنترل خارج شده اند
احمدی
۱۹:۱۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
تا اندازه امریکا و بعضی کشورهای اروپایی کشته ندن اقایون از خواب بیدار نمیشن
زمستان سال ۹۹ هم همین ویروس و همین کاسه هست حالا ببین کی گفتم
ناشناس
۱۸:۳۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
مدارس چه رمانی بازگشابی میشوند؟؟؟؟ افای رئیس جمهور
ناشناس
۱۸:۲۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
جناب روحانی بیش ازاین مردم رابیچاره نکنید کیه باچه وسیلهایی میخای مردم راسواراتوبوس مترو کنی مثل تمام دنیا بامردم رفتارکنیدامکانات نیست روزی 2هزارنفردارندگرفتارمیشوند چه ریسکی میخای انجام بدی درودبرخبرنگاران ،،،
ناشناس
۱۶:۵۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
کسی نیست این دلارو کنترل کنه ۱۵۶۰۰ آخه
ناشناس
۱۶:۳۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
ظاهرا آقای روحانی و دوستان همه چیز رو سپردن به دست قضا و قدر. همه چی رو دارن به حالت عادی برمیگردونن درحالیکه وضع کرونا داره رو به روز وخیم‌تر میشه.
جدیدا هم هی میگن باید یاد بگیریم با این بیماری زندگی کنیم.
به جای خرج کردن از کیسه خودشون از جون مردم خرج میکنن.
رضا
۱۶:۲۹ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من تو سایت می‌خوام ثبت نام کنم برای جواز فعالیت خطا میده پروانه کسب دارم....چه کنم؟ گفتن مهلت ثبت نام تا ۲۸ هست ....چه کنم؟
ناشناس
۱۵:۱۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
حالا که اکثر مشاغل اجازه فعالیت پیدا کردند متاسفانه مردم هم احساس خطرشان را از دست داده اند از اهالی قم هستم که جهت کار اداری از منزل خارج شدم باوجود بسته بودن حرم حضرت معصومه(ع)متاسفانه خیابانهای اطراف حرم خیلی شلوغ بود.چه وسایل نقلیه چه عابرین پیاده.با این وجود کرونا نه تنها کنترل نمیشه بلکه دوباره شدت میگیره.اما اینکه حرف از بازگشایی جاده های بین استانی میشه فعلا دراین شرایط چه لزومی دارد.برخی مردم عقده سفر عید دارند باز سفرها شروع میشه و دوباره شیوع شدید کرونا.
ناشناس
۱۴:۲۵ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
بعد از ۵۰ روز تعطیلی و بی کسب و کاری تازه امروز اومدن سرمحله پلاکارد نصب کردن واسه وضعیت قرمز...خدا بدادمون برسه
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
خدا را شکر آقای روحانی و دولتمردان به این نتیجه رسیده اند که در شرایط سخت تحریم هم می شود با توکل به خدا ، اتحاد و واگذار نمودن امور به متخصصان داخلی می توان در شرایط فشار ، تهدید ، تحریم از بحرانها خیلی بهتر از غربی ها عبور کرد. فقط باید قبول کنید ما می توانیم.
ناشناس
۱۴:۱۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
چرا جلوی مواد فروشاهرو نمیگرند
کسب کارهای عادی تعطین شدن ولی مواد فروش ها همچنان با قدرت به کارشان ادامه می دهند در شهرستان شهریار و ملارد سرآسیاب مواد فروشها آزادانه مواد فروشی میکنند و هم اعتیاد رواج پیدا میکند و هم کرونا
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
منطقه ملارد که دزدگاه سر گردنه هست
چترباز
۱۳:۴۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
این شنبه شده چیستان ویک معما وخنده بازار
علی
۱۲:۳۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
اقا تو سامانه نمیشه ثبت نام کرد لطفا رسیدگی کنید....
ناشناس
۱۹:۱۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
آقا اینا خوب بلدن سر کار بذارن مردمو. فعلا مشغول باشیم تا اینا کار خودشونو بکنن
ناشناس
۱۲:۱۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
کم ریسک نداریم همه پر ریسک هستن
دانیال داودی
۱۲:۰۸ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
جناب اقای روحانی بزرگوار.
در استان اصفهان شهرستان نجف اباد کلیه صنوف از لباس فروشی بگیر تا شیرینی فروشی ترشی فروشی موبایلی کابینت کار کفاشی و حتی فالگیرها هم دارن خیلی راحت و شیک و مجلسی به کارشون ادامه میدهند لطفا فقط با حرف کارهای کم ریسک و کم خطر باز کنند بقیه بسته بمانند خودتان و مردم را فریب ندهید
احمدی
۱۹:۱۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
تا اندازه امریکا و برخی از کشورهای اروپایی کشته ندیم انگار اقایون بیدار نمیشن
زمستان امسال ۹۹ دوباره همین ویروس و همین کاسه
حالا می بینید
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
تصویب شد
ناشناس
۱۱:۵۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
جاي كم ريسك = جاي داراي هواكش مناسب جمعيت