سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عرایس نان گوشتی، میان وعده‌ی متفاوت عربی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه عرایس نان گوشتی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه با یکی از میان وعده‌های خوشمزه و متفاوت عربی آشنا خواهیم شد.

مواد لازم:

- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

- پیاز رنده شده: نصف پیمانه

- ارده ۱ قاشق: غذاخوری

- نمک، فلفل و زردچوبه:۱ قاشق چایخوری

- جعفری خرد شده: نصف پیمانه

- گوجه‌فرنگی خرد شده: ۲ عدد

- روغن زیتون: یک سوم پیمانه (برای داخل مواد)

- سیر کوبیده: ۱ قاشق چایخوری

- نان تافتون: ۴ عدد (یا نان لبنانی برکات ۱ بسته)

روغن زیتون: برای نان به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده، پیاز، ارده، نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری، گوجه فرنگی و یک سوم روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا مایه گوشت نرم و یکدست شود. سپس آن را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. نان لبنانی را به چهار قسمت تقسیم کنید و یک لایه نازک از مواد گوشتی را روی یک طرف از یک چهارم از برش نان قرار دهید یا اینکه نان تافتون را به دو قسمت تقسیم کنید و مواد گوشتی را در یک طرف نان قرار دهید و لایه دیگر را روی آن بگذارید. روغن زیتون را روی نان‌ها بمالید.

در این مرحله می‌توان با ۳ روش این نان‌ها را پخت:

۱ ـ نان‌ها را در ساندویچ ساز قرار دهید و ۷ دقیقه با فشار دست در آن نگه دارید.

۲ ـ در توری‌های مخصوص بگذارید و ۱۰ دقیقه روی ذغال قرار دهید و پشت و رو کنید. (روش عربی)

۳ ـ نان‌ها را در فویل بپیچید و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

نکته:

نان لبنانیِ «برکات» نوعی نان دو لایه است.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.