سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپل ذهاب پیشرو در زمینه مقابله با بیماری کرونا

رییس شبکه بهداشت و درمان سرپل‌ذهاب گفت : این شهرستان یکی از مناطق پیشرو در زمینه تامین زیرساخت‌ها برای مقابله با بیماری کرونا در استان کرمانشاه است و اکنون بخش نمونه‌گیری ویروس کرونا در بیمارستان این شهر فعال است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مازیار طهماسبی رییس شبکه بهداشت و درمان سرپل‌ذهاب گفت : مرکز درمانی ۱۶ ساعته به سرعت برای رسیدگی به بیماران تنفسی فعال شد، همچنین کلینیک تخصصی عفونی بیمارستان به صورت کاملا مجزا از سایر بخش‌ها فعال است.

او گفت : مسیر بیماران عفونی در بیمارستان نیز تفکیک شده و هیچ گونه ارتباطی با سایر بخش‌های بیمارستان ندارد، بیمارستان سرپل ذهاب در بین شهرستان‌های استان کرمانشاه، تنها شهرستانی است که دارای اتاق ایزوله تنفسی مخصوص بیماران کرونایی است.

رییس شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب افزود: سرپل ذهاب تنها شهرستانی است که بیمار مثبت کرونایی را بعد از بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص کرده و اکنون تعداد مراجعات روزانه بیماران اورژانس از ۴۰۰ نفر به ۱۰۰ بیمار کاهش یافته است.

طهماسبی ادامه داد: در بحث تدفین اموات کرونایی انتظار داریم که نیروی انسانی موردنیاز و بیل مکانیکی برای حفر قبور از طریق شهرداری و بخشداری‌های شهرستان تامین و معرفی شوند و همچنین نیروی انتظامی از برگزاری تجمعات به خصوص در بحث آیین‌های ختم و خاکسپاری جلوگیری کنند.

او افزود: باتوجه به دسته بندی جدید، ارایه آمار کرونا با دستور استاندار فقط به صورت استانی اعلام می‌شود و موارد قطعی مبتلای به کرونا فقط در صورت مثبت بودن نمونه‌هایی است که از مخاط تنفسی نمونه برداری شده است.

او ادامه داد: دسته دوم موارد محتمل یعنی کسانی هستند که تست پی سی آر (مخاط) آن‌ها منفی، ولی تست سی تی اسکن آن‌ها مثبت می‌شود که موارد محتمل نیز روش آموزش، مراقبت و دفن آن‌ها مانند بیماران قطعی کرونایی است، ولی جزء آمار بیماران کرونایی نخواهند بود.

او گفت: دسته سوم موارد مشکوک هستند یعنی کسانی که تست پی سی آر و سی تی اسکن آن‌ها منفی است، ولی علایم بالینی مشکوک دارند که جزء آمار محسوب نمی‌شوند.

او گفت: ۳۰ درصد از افرادی که ویروس وارد بدن آن‌ها می‌شود بدون علایم هستند و ۵۵ درصد افراد نیز علایم خفیف دارند که مشکل این ۸۵ درصد این است که ناقل بیماری برای اطرافیان خود خواهند بود و درصد مرگ و میر در این گونه موارد صفر گزارش شده است.

طهماسبی افزود: ۱۰ درصد افراد مبتلا به کرونا دارای علایم شدید هستند و پنج درصد هم علایم بحرانی دارند که در ۱۰ درصد اول ۱۵ درصد مرگ و میر (یعنی ۱/۵ درصد) و در پنج درصد دوم نیز ۵۰ درصد مرگ و میر (یعنی ۲/۵درصد) گزارش شده است و همچنین درصد کشندگی در ۱۰۰ درصد مبتلایان چهار درصد است.

او بیان کرد: افراد مبتلابه کرونا در۲ دسته اول ۱۴ روز می‌توانند ویروس را انتقال دهند، ۱۰ درصد دارای علایم شدید مدت ۲۱ روز و پنج درصد دارای علائم بحرانی ۲۸ روز می‌توانند ناقل ویروس باشند.

طهماسبی گفت: اجازه ورود پلاک‌های غیربومی بدون هیچ گونه اغماضی به افراد غیربومی داده نمی‌شود و از تجمع افراد در مکان‌های وقوع حوادثی همچون تصادفات جاده‌ای جلوگیری می‌شود.

او گفت: در پلمب واحد‌های صنفی متخلف از پلیس نظارت بر اماکن عمومی استفاده می‌شود و نیز در گندزدایی و ضدعفونی شهر، حتما اماکن عمومی و داخل کوچه‌ها و محلات هم مورد نظر قرار گیرد.

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.