سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه

دسر بهشت خندوانه را به سادگی هر چه تمام تر یاد گرفته و نوش جان می‌کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درسته که بسیاری از متخصصین تغذیه می‌گن موقعی که هوا خیلی گرمه بهتره نوشیدنی و خوردنی سرد مصرف نشه، چون باعث افزایش عطش می‌شه، ولی خب چه می‌شه کرد تابستونه و نوشیدنی‌های رنگارنگ و خنکش. خوردن هر از گاهی انواع شربت میوه و یخ در بهشت در فصل تابستان حسابی می‌چسبه که واقعا خوشمزه هستن. یخ در بهشت‌ها از جمله نوشیدنی‌های هوس انگیز و دلچسبی هستند که می‌تونیم با انواع میوه درست کنیم و به عنوان یک میان وعده تابستانه و خوشمزه سرو کنیم که یکی از خوشمزه‌ترین یخ در بهشت‌ها یخ دربهشت هندوانه است که طعم فوق العاده‌ای داره و به راحتی می‌تونیم توی خونه و حتی برای سرو در میهمانی‌ها تهیه کنیم و ازش لذت ببریم.

مواد لازم برای یخ در بهشت هندوانه

هندوانه ۱/۲ عدد
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱/۴ پیمانه (در صورت نیاز)
عسل (در صورت نیاز)

مصرف به اندازه یخ دربهشت می‌تونه از گرما زدگی جلوگیری کنه. پیشنهاد من اینه که سعی کنید به هیچ وجه از یخ در بهشت‌هایی که در مغازه‌ها به فروش می‌رسه استفاده نکید، چون اصلا قابل اطمینان نیستن و حتی در بیشتر موارد به خاطر رعایت نکردن موارد بهداشتی و استفاده از رنگ و مواد شیمیایی باعث ایجاد بیماری‌های گوارشی شایع در فصل گرما می‌شن.

با توجه به اینکه تهیه یخ در بهشت در منزل بسیار راحته و در کمترین زمان می‌شه تهیه اش کرد امروز روش تهیه یخ در بهشت هندوانه تابستانه رو با هم یاد می‌گیریم و از درست کردنش لذت می‌بریم. حتی می‌تونیم درست کردن یخ در بهشت رو به عنوان یک تفریح به عهده بچه‌ها بگذاریم تا این لذت براشون دو چندان بشه.

طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه

مرحله اول:

هندوانه را از پوست جدا کنید و برش بزنید (برای تهیه یخ دربهشت هندوانه جدا کردن تخم هندوانه سلیقه‌ای است پس اگر مشکلی ندارید تخمه‌های هندوانه را خارج نکنید)

مرحله دوم:

قطعه‌های هدوانه را در یک سینی که کف آن را با فویل یا کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله سوم:

قطعه‌های هندوانه را همراه آب لیمو و عسل در میکسر بریزید و به مدت پنج دقیقه مخلوط نمایید تا مایه یخ در بهشت یکدست شود. (اگر قطعه‌های هندوانه به راحتی میکس نشد مقدار کمی آب گرم در میکسر بریزید تا عمل مخلوط شدن به راحتی انجام شود.)

مرحله چهارم:

مخلوط بدست آمده را در ظرف مناسب و در دار بریزید و به مدت چهار یا پنج ساعت در فریزر قرار دهید.

یخ دربهشت هندوانه‌ای را پس از آماده شدن با اسکوپ ساز بستنی در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.

نکات کلیدی تهیه یخ در بهشت هندوانه

-یخ در بهشت هندوانه را هم مانند اسموتی هندوانه می‌توان با میوه‌های متنوع ترکیب کرد تا یخ در بهشت ترکیبی داشته باشید.

-در صورتی که هندوانه شیرین بود می‌توان عسل را حذف کرد.

-در این دسر خوشمزه می‌توان از مقداری پودر دارچین یا زنجبیل استفاده کرد.

-در مصرف این یخ دربهشت زیاده روی نکنید چرا که عملکرد سیستم گوارش رو مختل می‌کنه.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
فاطمه
۲۱:۰۸ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
با همه میوه ها با همین روش میشه یخ در بهشت درست کرد؟