سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیرکل مجمع سازمان بین المللی دریانوردی آیمو:

باید از افزایش دیجیتالی شدن در سراسر جهان حمایت کنیم

کیتاک لیم به عنوان دبیرکل مجمع سازمان بین المللی دریانوردی آیمو برای چهار سال دیگر انتخاب شد.

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع سازمان بین المللی دریانوردی آیمو انتخاب مجدد "کیتاک لیم" به عنوان دبیرکل این سازمان را برای چهار سال دیگر (یکم ژانویه ۲۰۲۰ الی ۳۱ دسامبر ۲۰۲۳) به تصویب رساند. خبرنگار بین الملل مانا مصاحبه اختصاصی را با او انجام داده است.

کیتاک لیم اظهار کرد: قطعاً همانطورکه پیش از این بیان شد، تحول دیجیتالی بسیارمهم است و یک تأثیر بزرگ و قابل توجه بر روی صنعت کشتیرانی به همراه دارد. باید عرض کنم که تحول دیجیتال وارد صنعت کشتیرانی شده است. پیشرفت‌ها در تکنولوژی‌هایی مانند هوش مصنوعی، ربات‌ها، اتوماتیکی شدن، ناوبری الکترونیکی و کلان داده تغییرات ساختاری را به ارمغان می‌آورند و بر روی ارتباطات و ناوبری بین کشتی‌ها تأثیر خواهند داشت.
 
او افزود: این روند منجر به نسل‌های جدید از کشتی‌ها خواهد شد که بهبود‌های چشم‌گیری در همه زمینه‌های نظارتی آیمو به همراه خواهد داشت. ناوبری الکترونیکی و نگرانی مربوط به امنیت سایبری در اولویت این سازمان قرار دارند. رویای داشتن بنادر کاملاً اتوماتیک و کشتی‌های نیمه اتوماتیک، با واقعیت فاصله بسیار کمی دارد و در حال حاضر کشتی‌های تمام اتوماتیک در مرحله آزمایش شدن قرار دارند. با این وجود، این کشتی‌ها عمدتاً خیلی کوچک یا برای سفر‌های بسیار کوتاه به کار می‌روند.

بیشتر بخوانید: تسریع در ارائه خدمات دریایی با رعایت الزامات بهداشتی و مراقبتی 


دبیرکل آیمو گفت: من بسیارمعتقدم که ما باید از افزایش دیجیتالی شدن در سراسر جهان حمایت کنیم، این حمایت نباید تنها مختص به آن بنادر پیشرفته‌ای باشد که هم‌اکنون بسیار اتوماتیک هستند.

کیتاک لیم بیان کرد: آیمو هم‌چنین از تلاش برای توسعه و هماهنگ‌سازی استاندارد‌های بین‌المللی برای داده‌های عملیاتی حمایت می‌کند. البته در عین حال باید نسبت به همه ریسک‌های امنیتی هوشیار باقی بمانیم و شکی وجود ندارد که افزایش دیجیتالی شدن کشتی‌ها به این معنی است که مدیریت ریسک سایبری بیشتر از همیشه اهمیت پیدا می‌کند. مدیریت امنیت سایبری بخشی از طرح‌های مدیریت ایمنی است. آیمو دستورالعمل‌هایی در این مورد منتشر کرده است و این روند استمرار خواهد داشت.

به دنبال پیشنهاد شما، آیمو شعار "توانمندسازی زنان در جامعه دریایی" را به عنوان شعار روز جهانی دریانوردی ۲۰۱۹ اعلام کرد. چرا این شعار را انتخاب کردید؟

او گفت: در ابتدا اجازه بدهید که این مطلب را یادآوری کنم که شعار توانمند سازی زنان در جامعه دریایی واقعاً به افزایش آگاهی نسبت به اهمیت "برابری جنسیتی" کمک خواهد کرد. این شعار مشارکت مهم زنان در درون بخش دریایی را مورد تأکید قرارمی‌دهد، هرچند این مشارکت تا پیش از این کم بوده است. بسیاری از سهام داران دریایی مشتاقانه شعار "توانمندسازی زنان در جامعه دریایی" را در سمینار‌های متعدد، کنفرانس‌ها و بحث‌های میزگردی بیان کردند.

دبیرکل آیمو اظهار کرد: در طول سال، آیمو با سهام داران دریایی مختلفی برای کمک به ایجاد محیطی که در آن زنان برای فرصت‌های شغلی در بخش اداری دریایی، بنادر و مؤسسات آموزش دریایی شناخته و انتخاب می‌شوند، همکاری کرد. در پایان ۲۰۱۹، آیمو قطعنامه‌ای را تصویب کرد که بر اقدام قوی‌تر در سال‌های آینده جهت پیشبرد اصل "برابری جنسیتی" در سراسر بخش دریایی و رسیدن به یک محیط بدون مانع تأکید می‌ورزد.

او گفت: تعدادی از اقدامات که می‌تواند به پیشرفت به سمت برابری جنسیتی کمک کند، در این قطعنامه مورد تأیید قرار گرفته است. این اقدام‌ها شامل خطاب قرار‌دادن موانع موجود و تقویت یک محیط امن برای زنان در بخش دریایی است. ما نیاز داریم تا داده‌های مربوط به آماده‌سازی زنان در بخش دریایی را جمع آوری، یکپارچه‌سازی و تحلیل کنیم. من خرسندم که اعلام کنم آیمو و انجمن تجاری و کشتیرانی بین‌المللی زنان (WISTA) یک مطالعه در مورد استقرار زنان استخدام شده در سراسر بخش‌های دریایی را آغاز کرده است.

کیتاک لیم در پایان بیان کرد: این خوش‌بینی وجود دارد که ما می‌توانیم جهش ۲۰۱۹ را ادامه بدهیم و به سمت ایجاد یک محیط بدون موانع برای زنان و کمک به تسهیل دستیابی به آرمان پنجم SDG توسعه پایدارجهانی (برابری جنسیتی)، پیش برویم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.