او بیان داشت: بر اساس دستور العمل سازمان امور مالیاتی کشور در رابطه با بستههای حمایتی از اصناف آسیب دیده جلسهای با رئیس اتاق اصناف شهرستان تشکیل و موارد را برای اطلاعرسانی به صنوف آسیب دیده ابلاغ کردیم.
رئیس امور مالیاتی نهاوند بر ضرورت اهتمام همهجانبه و لزوم همراهی بخشهای مختلف کشور در مبارزه با کرونا و ایجاد راهکارهایی عملی و اجرایی به منظور دستیابی به این هدف تأکید کرد.
پیرزاد با اشاره به مصوبات اخیر ستاد اقتصادی دولت در حوزه مالیات اصناف گفت: سازمان امور مالیاتی در بخشنامهای به کلیه سازمانهای تابعه در سراسر کشور دستور داد تا نسبت به استمهال ۳ ماهه و تقسیط ۹ ماهه با احتساب ۳ ماه مهلت ارائه شده بدهی واحدهای صنفی، تمدید مهلت اعتراض مودیان تا ۳۱ خردادماه ۱۳۹۹، بخشودگی جرایم تجمیعی (به شرط تسویه اصل مالیات و عوارض تا ۳۰ آذرماه ۱۳۹۹) اقدام لازم را انجام دهند.
او ادامه داد: پذیرش کمکهای بهداشتی مودیان در سه ماهه اول سال ۱۳۹۹ به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی، تعیین تاریخ سررسید پرداخت مالیات ارزش افزوده در ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ (مختص مودیانی که سررسید پرداخت آنها در سه ماهه آخر سال ۱۳۹۸ بوده است)، توقف عملیات اجرایی وصول مالیات (موضوع فصل نهم ق. م. م) تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ و عدم نیاز به ارائه گواهی پرداخت مالیات جهت تمدید جواز کسب تا ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۹ از دیگر مصوبات این ستاد است.
رئیس اتاق اصناف نهاوند نیز گفت: اگر دولت از اصناف آسیبدیده حمایت نکند این اصناف ضربه سختی خواهند خورد و به سختی میتوانند این ضربات جبران ناپذیر را تحمل کند.
حسین حسنی در خصوص تاثیر شیوع ویروس کرونا بر اصناف گفت: گستردگی شیوع کرونا آن هم در آستانه عید اصناف را غافلگیر کرد و بسیاری از کاسبها که برای فروش این ماه برنامهریزی کرده بودند اکنون دچار مشکلات عدیدهای شدهاند، که با بستههای حمایتی امور مالیاتی تا حدودی به اصناف آسیب دیده کمک میشود.
انتهای پیام/د.ا