سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویروس کرونا؛ آیا در زمان اپیدمی کرونا می‌توان عمل جراحی کرد؟

با توجه به اینکه احتمال انتقال ویروس از طریق عمل جراحی وجود دارد، در اپیدمی کرونا باید انجام آن را به حداقل رساند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از سوالات مهم زمان اپیدمی ویروس کرونا این است که آیا امکان انجام جراحی‌ها به صورتی که جان فرد به خطر نیفتاده و به ویروس مبتلا نشود وجود دارد؟

از آن جایی که اکنون بیشتر بیمارستان‌های کشور در تلاش برای مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا هستند و رفتن به مراکز درمانی ممکن است ریسک ابتلا به ویروس را بالا ببرد، توصیه می‌شود غیر از مواقع بسیار ضروری و حیاتی، از رفتن به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها خودداری شود؛ بنابراین رفتن به بیمارستان‌ها و جراحی‌ها را در این شرایط باید به حداقل رسانده و راه‌های دیگری برای درمان بیماران پیدا کرد.

با توجه به این که احتمال انتقال ویروس از طریق عمل جراحی وجود دارد، در اپیدمی کرونا باید انجام آن را به حداقل رساند.


بیشتر بخوانید: توضیحات شورای هماهنگی ساخت "فاویپیراویر" درباره آغاز کارآزمایی بالینی این دارو برای درمان کرونا


محمداسماعیل اکبری استاد جراحی سرطان گفت: تقریبا در ۲۵ درصد موارد، امکان تشخیص ابتلا فرد به ویروس کرونا وجود ندارد. درصدی از افراد با علائم خفیف حامل ویروس کرونا هستند و توانایی تفکیک آن‌ها از دیگر بیماری‌های ویروسی مشابه ویروس کرونا مشکل است. هم چنین برخی موارد ممکن است نتیجه آزمایش با کیت‌های تشخیص کرونا نیز درست نباشد؛ بنابراین همیشه باید ریسک ابتلا به کرونا را در زمان اپیدمی، در نظر داشته باشیم.


او درمورد انجام جراحی در اپیدمی کرونا افزود: توصیه مطرح شده درمورد جراحی این است که تا حد امکان بیماری‌هایی مانند آپاندیس، شکستگی‌ها و زایمان‌ها را به روش‌های غیر جراحی مدیریت کنیم. تنها زمانی که جراحی حیاتی بوده و جان فرد در صورت عمل نشدن به خطر می‌افتد، ما ملزم به اعمال جراحی هستیم. در این حالت باید تمام شرایط کنترل شده و از سلامت کادر پزشکی و مبتلا نبودن آن‌ها و هم چنین خود بیمار به ویروس کرونا اطمینان حاصل شود. اما در هر صورت ریسک انتقال ویروس باید در نظر گرفته شود.


بیشتر بخوانید: تمدید اعتبار دفترچه‌های بیمه سلامت تا اول تیر/ ارزیابی وسع بیمه‌شدگان از یک ماه به ۱ روز کاهش پیدا کرد


اکبری تاکید کرد: درمورد بیماری‌هایی مانند بیماری‌های بازسازی و زیبایی به هیچ وجه در زمان اپیدمی کرونا نباید جراحی صورت بگیرد. برای بیماری‌هایی مانند جراحی‌های مرتبط با سرطان که ضامن طول عمر بیشتر بیمار هستند به دلیل عادی نبودن شرایط و امکان ابتلای فرد به ویروس و حادتر شدن شرایط بیمار، در زمان اپیدمی کرونا نباید جراحی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
اصلانی
۲۳:۴۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام وقت بخیر می‌بخشید من چند روز اینده نوبت جراهی دارم. قراره به خاطر فیبرمی که تو رحمم هست و مشکوک دیده شده رحمم رو خارج کنن. اما چند روزی هست که مشکوک به کرونا هستم خواستم بدونم ایا با این وجود عمل انجام میشه یا نه؟
اصلانی
۲۳:۴۰ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام وقت بخیر می‌بخشید من چند روز اینده نوبت جراهی دارم. قراره به خاطر فیبرمی که تو رحمم هست و مشکوک دیده شده رحمم رو خارج کنن. اما چند روزی هست که مشکوک به کرونا هستم خواستم بدونم ایا با این وجود عمل انجام میشه یا نه؟