به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از ۱۳ گرم فیبر دارد و برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است.
همچنین دانههای ذرت دارای لوتئین بوده و برای رشد چشم جنین بسیار مهم است و گوجه فرنگی منبع بزرگ از ویتامین ث است.
مواد لازم برای دسر:
پوست لیمو ترش رنده شده یک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۶ قاشق سوپخوری
پوست لیمو شیرین رنده شده یک دوم قاشق چایخوری
آب لیمو شیرین ۲ قاشق غذاخوری
فلفل کبابی خورد شده ۲ قاشق چایخوری
روغن هسته انگور ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خورد شده یک دوم قاشق غذاخوری
نعنا خورد شده ۱ قاشق چایخوری
عسل یک دوم قاشق چایخوری
نمک تصفیه شده یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای سالاد جوجه:
ذرت پوست کنده شده ۴ عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده ۲۵۰ گرم
لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده ۱۰۰ گرم
سینه مرغ خور شده و کباب شده ۲ فنجان
مغز کاهو ۲ فنجان
طرز تهیه:
در داخل یک کاسه، تمام مواد لازم جهت تهیه دسر را ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
سپس ذرتها را در داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها را آب میریزیم تا جائیکه روی ذرتها را بگیرد. ذرتها را با شعله بالا روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به مدت ۲ تا ۴ دقیقه اجازه بدهید تا بپزد. ذرتها باید نرم شود. ذرتها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود.
با استفاده از یک چاقو تیز، ذرتها را از داخل چوب خارج کرده و داخل یک کاسه میریزیم. سپس لوبیا و مرغ و نیمی از دسر را به آن اضافه میکنیم. آنها را با استفاده از قاشق مخلوط میکنیم. سپس گوجه فرنگیهای مینیاتوری را به آن اضافه کرده و مجدد تمام مواد را مخلوط میکنیم.
میزان مواد مغذی که در این غذا وجود دارد:
کالری: ۴۵۸
پروتئین: ۳۶ گرم
کربوهیدرات: ۶۸ گرم
چربی اشباع شده: ۸ گرم
کلسیم: ۷۲ میلی گرم
آهن: ۳.۹ میلی گرم
فولیت: ۲۶۴ میکروگرم
فیبر: ۱۳ گرم
منبع: سلامت نیوز
انتهای پیام/