سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش هلو

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش هلو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا از هلو برای درست کردن دسر‌ها و کیک‌های تابستانی استفاده می‌شود. ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم. خورشی که فکرش را هم نمی‌توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیز است.

مواد لازم برای خورش هلو:
هلو ۵ عدد
ران مرغ ۲ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
روغن ۱ پیمانه
نمک به میزان لازم
پیاز ریز شده ۱/۲ پیمانه
آب لیموی تازه ۴ قاشق سوپخوری
آرد ۱ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده ۱ قاشق سوپخوری
آلو بخارا بدون هسته ۶-۵ عدد
شکر ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش هلو:
تکه‌های مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آن‌ها را نصف کنید. سپس با ۲ قاشق سوپخوری روغن و ۱/۲ قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکه‌های مرغ را اضافه کرده و آن‌ها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.

آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با ۳ قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخارا‌ها را بشویید و آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.

هلو‌ها را پوست گرفته، هسته آن‌ها را در آورده و آن‌ها را خرد کنید. هلو‌های خرد شده را در یک تابه با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آن‌ها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند. خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نکاتی برای پخت خورش هلو:
به جای هلو از کمپوت هلو هم می‌توانید استفاده کنید و آب کمپوت هلو را برای پخت مرغ استفاده کنید. در صورت استفاده از کمپوت، شکر را حذف کنید.

منبع: مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir
انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.