به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد،مهندس غلامرضا خوش امید کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تاکید بر رعایت موازین بهداشتی توسط اصناف گفت: در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید موازین بهداشت فردی، بهداشت وسایل و ابزار کار و بهداشت ساختمان رعایت شود که این اقدام توسط کارشناسان سلامت محیط و کار در راستای توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کنترل مواد غذایی انجام میشود.
او با اشاره به اینکه تاکنون ۵۲ متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شده اند، ادامه داد: بازرسان بهداشتی به صورت مستمر نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی اقدام و نظارت لازم بر امر تهیه و توزیع مواد غذایی خواهند داشت و موارد مهم را به متصدیان این مراکز یاد آور خواهند شد.
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خطاب به شهروندان گفت: از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که شرایط بهداشتی را رعایت نمی کنند خود داری نموده و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این اماکن و مراکز بویژه اصناف حساس همچون رستوران ها، قنادی ها، فست فودها مراتب را به سامانه ۱۹۰ یا شماره تلفن ۵۲۲۴۱۵۵۰ اطلاع دهید.
انتهای پیام// ا.غ