مواد لازم:
هویج خلال شده ۱ کیلو
گوشت ماهیچه نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ الی ۴ عدد
لیمو عمانی ۲ الی ۳ عدد
آب گوشت یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران به مقدار لازم
روغن مایع به اندازه کافی
طرز تهیه:
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه) خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکههای درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید میتوانید از آلو استفاده کنید، برای هر نفر ۳ تا ۴ عدد آلو کافی است) و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکههای گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/