سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ مینسترون؛ سوپ ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یک سوپ خوشمزه و متفاوت را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  یکی از پیش غذاهایی که بسیار طرفدار دارند، انواع سوپ‌ها هستند. ولی برخی از سوپ‌ها به قدری مقوی و خوشمزه هستند که می‌توان آنها را به عنوان یک وعده اصلی میل کرد. سوپ مینسترون نیز یک نوع سوپ ایتالیایی متفاوت است که انواع سبزیجات متنوع و مقوی را در خود دارد. در ادامه این مقاله طرز تهیه این سوپ را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
تره فرنگی ۳ عدد
سیر دوحبه ریز خرد شده
هویج ۶ عدد خرد شده
ساقه کرفس ۴ عدد خرد شده
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
کدو خیاری ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد خرد شده
کلم بروکلی ½ یک گل متوسط
پیازچه ۳ عدد
جعفری تازه خرد شده ½پیمانه
نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم
برگ بو ۱ عدد
آب مرغ ۱ لیتر
آب ½۱ پیمانه
کنسرو لوبیا سفید پخته ۳۵ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۱ پیمانه
سرکه سفید ¼ پیمانه
دانه ذرت ۱ پیمانه

طرز تهیه:

در یک قابلمه روغن زیتون بریزید تا کمی داغ شود.
تره فرنگی تازه و خرد شده را در روغن بریزید و کمی آن را سرخ کنید تا نرم و طلایی شود.
هویج، سیر، کرفس و سیب زمینی را ریز و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شوند.
پس از آن کدو خیاری نگینی شده، کلم بروکلی خرد شده، پیازچه و نصف مقدار جعفری گفته شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب آن‌ها را هم بزنید.
اکنون به سراغ گوجه فرنگی، برگ بو، آب مرغ، آب، نمک و فلفل و سرکه بروید؛ همه این مواد را اضافه کنید، هم بزنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آرام بجوشد و سیب زمینی‌ها بپزند.
سپس برگ بو را از سوپ جدا کنید و سوپ را بچشید، اگر هنوز جا نیفتاده و طعم نگرفته دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد.
در دو دقیقه پایانی ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را به سوپ بیفزایید.
سوپ مینسترون شما آماده است آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده آن را تزیین کنید.

سخن آخر

طرز تهیه سوپ مینسترون را مطالعه کردید. توجه کنید که اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه و خوش طعم شود، حتما مراحل اضافه کردن مواد را به همین ترتیب رعایت کنید تا سبزیجات به اندازه پخته شوند و له یا خام نباشند. اگر از علاقمندان به سوپ هستید، می‌توانید مقاله «طرز تهیه انواع سوپ برای سرماخوردگی» را نیز در ستاره مطالعه کنید.

منبع: ستاره 

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.