مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاکستانى:
ورمیشل پاکستانی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
خردهاى نگینى پسته و گردو روی هم ۲۰۰ گرم
پودر هل و دارچین (تازه آسیاب کرده) از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۵۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
طرز تهیه باقلواى پاکستانى:
ابتدا ورمیشلها را باروغن مایع و کره کمى تفت میدهیم (مراقب باشیم نسوزه) سپس خردههاى گردو وپسته، گلاب، هل، دارچین و زعفران را اضافه میکنیم و کمى تفت میدهیم و شیر عسل را به مواد اضافه میکنیم ... کمى تفت میدهیم و از روى حرارت برمى داریم.
وقتى کمى خنک شد (ولرم باشد) داخل قالبهاى مینى مافین ریخته و حداقل یک ساعت صبر میکنیم تا شکل قالب رو بگیرند. (خارج از یخچال) بعد از اینکه باقلواها را از قالب خارج کردیم آماده است براى تزئین و نوش جان کردن ...
منبع: beryooni.com
انتهای پیام/
اون ورمیشل پاکستانی هم بهش میگن رشته پلویی که شمالی ها میزنن به برنجهاشون