مواد لازم:
شیر 1 لیتر
سرکه 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید. (مراقب باشید شیر سر نرود)
پس از جوشانده شدن و ولرم شدن شیر 3 قاشق سرکه به آن اضافه کنید.
سپس مخلوط شیر و سرکه را در یک ظرف توری بریزید و آویزان کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
در این مرحله توری را روی یک سطح تمیز گذاشته و با گذاشتن یک جسم سنگین روی مواد پنیر، کمک کنید آب آن کاملا گرفته شود.
پس از گذشت چند ساعت پنیر آماده است.
پنیر آماده شده را درون محلول آب نمک بگذارید تا از شل یا سفت شدن پنیر جلوگیری شود.
نکته: اگر برای تهیه انواع پنیر خانگی شیر، تازه نباشد، پس از اضافه کردن افزودنیهایی مثل سرکه و یا آبلیمو شیر بریده نمیشود وبه صورت دلمه در نمیآید. همانطور که میدانید مهم ترین نکته در تهیه پنیر خانگی بریده شدن شیر ویا دلمه شدن آن پس از اضافه کردن افزودنیها است.
منبع: ستاره
انتهای پیام/