سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگرانی درباره کمبود دارو در بیمارستان‌های اروپایی برای مقابله با کرونا

تعدادی از بیمارستان‌های بزرگ اروپایی با ارسال نامه به دولت‌های خود درباره کمبود دارو در بخش مقابله با ویروس کرونا هشدار داده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ۹ بیمارستان بزرگ اروپایی با ارسال نامه‌ای به دولت‌های خود در مورد کمبود داروی بخش مراقبت‌های ویژه هشدار دادند و همکاری بیشتر در اروپا برای تامین مایحتاج را خواستار شدند.

به گزارش فرانس ۲۴، در مناطقی که بیشتر تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته‌اند مصرف برخی دارو‌ها تا ۲ هزار درصد افزایش یافته است.

پروفسور «ژان میشل کنستانتین»، متخصص بیهوشی بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان «پیتیه سلپتریه» می‌گوید: واضح است که این شرایط ما را می‌ترساند. نگرانی وجود دارد، زیرا مصرف همه دارو‌های مربوط به بیهوشی، خواب‌آور و غیره که برای تسهیل تنفس استفاده می‌شود، به شدت افزایش یافته است. نگرانی عمده این است که مراقبت‌های ویژه تا یک یا دو هفته آینده دیگر نتواند خدماتی ارائه دهد.

مانند بسیاری از بیمارستان‌های دیگر اروپایی، بیمارستان‌های پاریس هم تقاضای کمک کرده‎اند؛ «رمی سالومون» از کمیسیون پزشکی اداره مرکزی بیمارستان‌های پاریس می‌گوید ما به مقامات کشور‌های اروپایی می‌گوییم همه شما باید رویکردی هماهنگ با صنایع داروسازی داشته باشید تا از کمبود در بیمارستان‌ها جلوگیری شود. این کمبود برای بیمارستان‌ها به شدت فاجعه بار خواهد بود.

در حال حاضر اکثر دارو‌ها در آسیا تولید می‌شود، اما حالا برخی می‌خواهند فرانسه تولیدات خود را فوری از سر بگیرد.

پائولین لاندیکس، ناظر دارویی می‌گوید اگر منتظر بمانیم که دارو را از کشور‌های دیگر دریافت کنیم، این حقیقتا مشکل ایجاد خواهد کرد. به همین دلیل ما می‌خواهیم تولید در فرانسه هرچه سریع‌تر از سر گرفته شود. این به ما اجازه می‌دهد بر این محصولات کنترل داشته باشیم.

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه بامداد روز گذشته در بازدید از یک کارخانه تولید ماسک گفت همه آنچه که در فرانسه تولید می‌شود یا احتمالا تولید خواهد شد با افزایش حجم تولید رو به رو خواهد بود. در مورد تولیدات اروپایی هم همین طور خواهد بود.

این وضع نگران کننده برخی بیمارستان‌ها را وادار کرده دارو‌هایی را خریداری کنند که با دارو‌های همیشگی متفاوت است.

انتهای پیام/

 
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.