با اینکه میتوان برای نگهداری سالاد ماکارونی و جلوگیری از فاسدشدن گوشت خام از یخچال استفاده کرد، اما بعضی از خوراکیها و موادغذایی در داخل یخچال بافت اولیه و طعم خوب خود را از دست میدهند.
در ادامه این مطلب با ۵ ماده غذایی که باید خارج از یخچال نگهداری شوند، آشنا میشویم. با ما همراه باشید.
۱. نان
یخچال با نگهداری موادغذایی در محدوده سرمایی آنها را سالم نگهداشته و از فاسدشدن غذاها جلوگیری میکند.
به گفته رندی جورج مدیر و سهامدار شرکت Red Hen Baking Company، با اینکه سرمای یخچال رشد کپک را به تعویق میاندازد، اما محیط آن بهاندازهای خشک است که موجب بیاتشدن نان میشود.
نانهایی که در تنور پخته میشوند، بهتر است در دمای اتاق و داخل کیسههای کاغذی، کیسههایی که سوراخ دارند و یا حتی بدون کیسه، نگهداری شوند.
با این کار بافت ترد نان حفظ میشود. گرچه میزان رطوبت موجود در اتاق ممکن است تغییر کند، اما هرگز به خشکی یخچال نخواهد رسید.
اگر میخواهید که نان را برای مدت طولانیتری تازه نگهدارید، باید آن را در ظروف پلاستیکی با درب محکم در داخل فریزر نگهداری کنید.
۲. سیبزمینی
شاید از خواندن این متن تعجبزده شوید، اما هستند کسانیکه ممکن است سیبزمینی را در داخل یخچال نگهداری کنند!
سیبزمینی در دمای زیر ۴۵ درجه فارنهایت (۷ درجه سلسیوس) بهخوبی باقی نمیماند و کیفیت خود را از دست میدهد.
در این دما، نشاسته تشکیلدهنده سیبزمینی شروع به تجزیه به قند میکند، که این روند بهنوبه خود میتواند باعث ایجاد تغییرات ناگوار در بافت و طعم سیبزمینی شود و آنها را شیرینتر و سفتتر کند.
سیبزمینی را باید در مکانی مرطوب و تاریک و در دمایی بین ۴۰ تا ۵۰ درجه فارنهایت (۴.۴ تا ۱۹ درجه سلسیوس) نگهداری کرد. در آبوهوای سرد و شمالی میتوانید سیبزمینی را داخل زیرزمین قرار دهید. در مناطق گرمتر میتوانید سیبزمینی را داخل کمد بگذارید و آن را طی یک تا نهایت دو هفته استفاده کنید. بعد از این مدت سیبزمینی جوانه خواهد زد. پس از پیداکردن مکان مناسب، سیبزمینیها را داخل یک کیسه کاغذی قرار دهید.
۳. انواع کدوهای زمستانی
اگر میخواهید پس از خرید کدوهای زمستانه بهزودی آنها را مصرف کنید، میتوانید آنها را در دمای اتاق نگهداری نمایید. اگر نیز میخواهید برای مدت طولانیتری کدو را نگهدارید باید یک مکان تاریک و خنک در حدود ۵۰ درجه فارنهایت (۱۰ درجه سلسیوس) مانند کابینت یا کمدهای آشپزخانه را انتخاب کنید.
درصورتیکه کدوهای زمستانی با یکدیگر و یا یک محیط سخت برخورد نکنند، برای مدت طولانیتری سالم میمانند؛ بنابراین شما میتوانید کدوها را با پارچه و یا کاغذ بپوشانید.
بعضی از انواع کدوهای زمستانی درصورتیکه دمای فضا به اندازه کافی سرد باشد، تا ماهها دوام میآورند.
برای جلوگیری از پوسیدهشدن کدوها، آنها را در کنار میوه و سبزیجاتی که اتیلن (گاز هیدروکربنی که از میوهها و سبزیجات رسیده خارج میشود) تولید میکنند، قرار ندهید. بعضی از این میوهها و سبزیجات شامل گوجهفرنگی، پیاز و موز رسیده هستند.
۴. گوجهفرنگی
نگهداری گوجهفرنگی در دمای اتاق بهترین مکان برای جلوگیری از فاسدشدن و حفظ طعم گوجه است.
گوجهفرنگیهای رسیده درصورتیکه سروته گذاشته شوند، دور از نور مستقیم خورشید و در داخل کیسه کاغذی باشند، معمولا دو تا سه روز پس از خریداری سالم باقی میمانند.
قرارگرفتن گوجهفرنگی در معرض نور مستقیم خورشید باعث نرمشدن سریعتر بافت آن میشود، اما برخی از گونههای گوجهفرنگی بهگونهای تولید شدهاند که میتوانند یک تا دو هفته در محیط آشپزخانه دوام بیاورند.
اگر میخواهید گوجهفرنگیها کمی بیشتر از این زمان سالم باقی بمانند باید آنها را داخل فریزر نگهداری کنید. بهخاطر داشته باشید که یک تا دو ساعت پیش از استفاده از گوجهفرنگیها آنها را از یخچال خارج نمایید تا طعم مطبوعتری را تجربه کنید.
۵. پیاز
پیاز نیز مانند سیبزمینی بهتر است در کابینت نگه داشته شود. برای نگهداری پیاز باید یک مکان تاریک، خنک و خشک را انتخاب کنید (برخلاف سیبزمینی که به یک محیط مرطوب نیاز دارد). این موضوع بهخصوص در مورد پیازهای زرد صدق میکند.
بهیاد داشته باشید که نباید پیازها را در کیسههای پلاستیکی که هوا در آنها جریان ندارد، نگه دارید. برای حفظ تازگی و طعم پیاز، مکان نگهداری باید تهویه کافی داشته باشد.
پیازهای قطعهقطعهشده و بدون پوست باید حتما در یخچال نگهداری شوند.
برای جلوگیری از خرابشدن پیازهای ملایم و شیرین که آب بیشتری دارند، باید آنها را در یخچال قرار بدهید. برای نگهداری پیاز در یخچال، از آنجا که آنها دوستدار محیطهای کاملا خشک هستند، حتما میزان رطوبت یخچال خود را بر روی کمترین مقدار ممکن تنظیم نمایید.
منبع: آی تی رسان
انتهای پیام/