به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، رشید قربانی، مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در نشست کارگروه تخصصی استان گفت: این کارگروه به منظور راهبری، هدایت، استقرار و بهره برداری از شبکه اجتماعی دانشآموزان راه اندازی و این موضوع را در سطح استان مدیریت میکند.
او هدف از راه اندازی شبکه اجتماعی دانشآموزان را بهره گیری از بستر فضای مجازی برای استمرار و تداوم جریان آموزش در هر شرایطی دانست و گفت: این اقدام، یکی از بزرگترین برنامههای وزارت آموزش و پرورش برای ارایه خدمات آموزشی با استفاده از فناوری و ارتباطات است.
قربانی با اشاره به قابلیتهای شبکه اجتماعی دانشآموزان، اظهار داشت: این شبکه امکانی در راستای اهداف سند تحول بنیادین و زمینهای برای داشتن محیط متنوع یادگیری است که دارای ابزارهای مختلف برای انتقال مفاهیم با استفاده از شیوههای اثر گذار است.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به مقدمات لازم و وظایف مدارس در راستای استفاده از شبکه اجتماعی دانشآموزان نیز اشاره کرد و گفت: در اولین قدم، مدیران مدارس از طریق سامانه سناد یکی از پنج پیام رسان داخلی بله، گپ، آی گپ، سروش و روبیکا را انتخاب و سپس این اپلیکیشن را به معلمان و دانش آموزان معرفی میکنند.
او افزود: در گام بعدی دانش آموزان و معلمان بعد از نصب پیام رسان اعلام شده توسط مدیر مدرسه و با استفاده از کدملی خود که قبلا توسط مدیران مدارس به سامانه سناد وارد شده است، وارد گروه اختصاصی ساخته شده در پیام رسان شده و در کلاس مجازی با نظارت مدیر مدرسه حضور مییابند.
قربانی با بیان اینکه فعلا امکانات پیام رسان ها، شبیه امکانات گروهها در پیام رسانهای خارجی است با این تفاوت که محیطی سالم، نظارت شده و اختصاصی را در اختیار مدارس، معلمان و دانش آموزان قرار میدهد، تصریح کرد: معلمان و دانش آموزان میتوانند محتوای آموزشی صوتی و تصویری و یا متنی را در گروه مربوط به خودشان قرار دهند.
او در ادامه گفت: گروههای کلاسی بر اساس اطلاعات سامانه سناد از قبل در پیام رسان انتخابی توسط مدیر مدرسه ساخته شده است و همه دانش آموزان یک کلاس در آن گروه عضو هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه بر اساس اطلاع رسانی صورت گرفته باید کلیه مدیران مدارس با مراجعه به سامانه سناد نسبت به انتخاب یکی از پیام رسانهای داخلی اقدام کنند، از مدیران مدارس استان که تاکنون به هر دلیلی اقدام نکرده اند خواست بر اساس دستورالعمل وزارتی و بنا به ضرورت استمرار آموزش در فضای مجازی، مدیران کلیه مدارس موظف اند با مراجعه به سامانه سناد، نسبت به انتخاب شبکه اجتماعی داخلی مناسب مدرسه و تکمیل اطلاعات معلمان و کلاس درس اقدام کنند.
او هم چنین از تهیه راهنمای عمل نحوه استفاده از شبکه اجتماعی دانشآموزان و ابلاغ دستورالعملهای راهنمای عمل توسط وزارت خبر داد و گفت: از طریق کارگروه تخصصی استان، اطلاع رسانی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/ک