دبیر انجمن زغال سنگ ایران با بیان اینکه کنسانتره زغال سنگ در ایران حدود ۱.۷ میلیون تن تولید میشود، گفت:کنسانتره در کشور با توجه به میزان ذخایر قطعی بسیار ناچیز تولید میشود و باید بتوان امسال این میزان را افزایش دهیم. این توانایی در کشور به خوبی وجود دارد و با توجه به اینکه امسال سال "جهش تولید" نام گذاری شده است باید بتوان به این سمت حرکت کرد.
او با تأکید بر اینکه بیشتر زغال سنگی که در کشور تولید میشود در فولاد مصرف میشود، تشریح کرد: زغال سنگ حرارتی در برابر زغال سنگ تولیدی مصرف چندانی در کشور ندارد. فرصت بسیار خوبی برای سرمایهگذاری در این حوزه در کشور وجود دارد، زیرا بازار خوبی در داخل نیز داشته و به هر میزان که تولید شود، بازار خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: توانایی درآمد معدن برای بستن چاههای نفت/ بیمهها هنوز معادن را جدی نمیگیرند
صمدی با تأکید بر اینکه باید بتوان در حوزه معدن جهش داشت، گفت: باید بتوان نگاهی متفاوت به صنعت معدن داشت، چرا که بیشتر نیاز داخل را از این طرق میتوان رفع کرد و در کنار آن صادرات را گسترش داد.
دبیر انجمن زغال سنگ ایران گفت: سرمایهگذاریهای جدید در معدن به شکل معدن کاری پیشرفته و جدید پیش خواهد رفت. سرمایهگذاران سعی میکنند که با توجه به شرایط زمین شناسی معادن زغال سنگ از سیستم های مکانیزاسیون استفاده کنند.
صمدی با تأکید بر اینکه واردات دچار مشکلاتی شده است ،گفت: هم اکنون بهترین فرصت برای سرمایهگذاری در بخش معدن است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از تجهیزات مورد نیاز تولید زغال سنگ ساخت داخل است و تجهیزات خارجی نیز پیچیدگی خاصی ندارد، فعالان حوزه زغال سنگ آسیب چندانی از تحریمها ندیده و نخواهند دید.
انتهای پیام/